Dogadjaji Zabava

Vikend vodič – noćni provod prvog letnjeg vikenda

Od bogate ponude noćnog provoda u Novom Sadu izdvojili smo najzanimljivije – dobre svirke i žurke na otvorenom. Pročitajte gde su najbolje žurke prvog letnjeg vikenda i lepo se provedite.

Petak

Discont club

U ovom klubu na Ribarskom ostrvu u petak uveče za muziku je zadužen poznati novosadski dj Fakir, a za njega ste sigurno čuli, ili kao deo dvojc Noise Destruction, ili kao jednog od ekipe iz Wet Dreams serijala. Start je od 22 časa.

Društveni centar

U petak uveče održava se prva žurka podrške kao uvertira za letnji koncert #PodrziRTV koji ekipa ova ekipa sprema u julu. Sav novac koji od prodaje alkohola biće namenjen pokretu #PodržiRtv, a na ulazu će takođe biti kutija za priloge. Puštaće se plesni hitovi i vesele osamdesete, a za miks pultom dj Džarmuš i dj Sintetiko. Plesna žurka počinje u 20 časova.

zurka-provod-klub-izlasci-novisad
Izvor: wikipedia

Gerila bar

Dobr zabava u Gerila baru uz najveće pop i rock hitove, ali u nešto drugačijem izdanju. Sviraće Pop Motion bend, a svirka počinje u 21 čas i 30 minuta.

Culture exchange

Ako volite da pevate, a ne morate nužno da znate to da radite, možete se zabaviti večeras u Culture Exchangeu, budući da je večeras Karaoke veče. Opustite se i otpevajte svoje omiljene pesme. Počinje u 21 čas.

Club Dandy

Šarena žurka večeras u clubu Dandy – GetWet color pena party. Ovo je događaj koji je kreacija samog KTM Team-a i koncipiran je na vrlo moćnom doživljaju, spoju pene i boja, koje su neškodljive za ljudsko zdravlje i koriste se za upotrebu na telu, a 1500l pene i podrška beogradskog foam festa nagoveštavaju odličnu zabavu. Kupovinom ulaznice za ovu žurke dobijate ulznicu i za After parti u nedelju uveče u kafani Nesanica. Šarena žurka počinje u 21 čas i 30 minuta.

Subota>

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link