Dogadjaji Zabava

Vikend vodič za provod u Novom Sadu

Kao i do sada, pripremili smo za vas pregled najzanimljivijih žurki, svirki i druženja u Novom Sadu. Pogledajte šta vas čeka ovog vikenda.

Petak

Firchie Think Tank Studio

Nešto drugačije veče u lokalu Firchie Think Thank Studio večeras od 22 časa. U pitanju je događaj Venture 64, a reč je o povezivanju klupske muzike sa jamajčanskom kulturom i plesom, te ćete sigurno zaigrati inspirisani selekcijom Dj-eva i pokretima igrača koji će se smenjivati u toku noći. Dj-evi su Hornsman Coyote, Deepstoned, Mak Floss, a ulaz je 300 dinara, što ide u humanitarne svrhe.

Dunavski salaš

Svečano otvaranje nove sezone uz tamburaški ansambl Od Baha do Sevdaha. Očekuje vas promena koncepta sa očuvanjem starog tradicionalnog kafanskog ambijenta, vina iz podruma Kiš i prijatno i opušteno veče. Počinje od 21 čas.

Klub Tunnel

Sjajan prood zagarantovan je večeras u Tunnel-u. Čeka vas Ness (The Gods planet, Italy), italijanski Dj i muzički producent, predstavnik novog talasa undergraund techno svetske scene. Ulaz je 500 dinara, a trajaće od 23 časa pa do zore.

Kosmosapiens Art Cafe

Rasheed večeras u Kosmosapiensu. Raznoliki žanrovi poput hip-hopa, dance, pirate, soul, r’n’b, chil, carribean obećavaju veče dobre muzike. Počinje od 22 časa.

London pub

U Londnu večeras svira rok sastav Kontrola zvuka, bend koji postoji od 2011. godine, a sviraju domaći rok. Svirka počinje u 22 časa.

vikend_vodic_nocni_provod_n
pixabay.com

Subota

Giardino

U subotu uveče, žurka na krovu pod nazivom Genie in the bottle. Rezervišite stolove i provedite subotu veče u jednom od najboljih prostora za žurke u Novom Sadu. Start je od 22 časa i 10 minuta.

Kafemat

Gostovanje iz Berlina u Kafematu vas čeka u subotu uveče od 22 časa. Jedan od vodećih svetskih producenata i DJ-a house muzike Robosonic zavrteće svoje hitove u Novom Sadu, i to prvi put u Srbiji!

Dandy club

U skladu sa imenom kluba, subota je rezervisana za Šešir party. Šešir je obavezni modni detalj, za muziku su zaduženi Dj Ljubo sa house i disco hitovima devedesetih i gost večeri Dj Kice. Žurka počinje u 22 časa.

Culture Exchange

Veče u karipskom duhu, sa karipskim ritmovima od Cubano folka do Calypso. Uz to, da bi veče bilo potpuno, služiće se i karipski specijalni kokteli. Počinje od 21 čas.

Uživajte u vikendu!

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link