Dogadjaji Zabava

Vikend vodič: Letnji provod u Novom Sadu

Pitate se gde su dobre žurke ovog vikenda? Odgovor na to pitane naći ćete u našem vodiču, a vikend pred nama obeležen je zanimljivim otvaranjem letnje sezone i raznovrsnim programom.

Petak

Borisov atelje – Petrovaradinska tvrđava

Poznati Šurenje događaj ovog petka je pod otvorenim nebom na Petrovaradisnkoj tvrđavi. Prehodna Šurenja bila su u Skcns Fabrika, na Spensu u klubu Quarter, a imali ste prilike da čujete velikane drum n bass scene – Audio, Prolix, Hybrid Minds, The Prototypes, Pythius, Mindscape, L33, Jade i mnoge druge, a na ovom tzv. Letnjem Šizu biće prisutni mnogi mladi i talentevani disk džokeji iz Novog Sada. Start je od 22 časa, a dobra žurka u najavi.

Culture Exchange

Za ljubitelje džeza Culture Exchange je pravo mesto večeras od 21 čas. Moći ćete uživo da čujete kako zvuči jedan od najboljih novosadskih džez kvarteta – Griot. Ovaj kvartet čine Dimitrije Mojsijević, Kosta Vukašinović, Davig Gegić i Igor Caro.

Firchie Think Tank Club

Album grupe Strain Train u prodaji je upravo od danas, a vi ih večeras možete slušati uživo u Firčiju od 22 časa. Ulaznica je donacija 300 dinara, a oni su slovenački heavy blues rock sastav, a naziv albuma je Just cause you got the monkey off your back doesn’t mean the circus has left town. Proverite da li su dobri koliko se čini.

koncert-zurka-muzika
Izvor: Pixabay ©

Hypnotic

Ovog petka Salsa party u Hipnotic klubu uz specijalnog gosta Dj Goranu. Početak je od 21 čas, a kraj u 1 čas posle ponoći, što ostavlja sasvim dovoljno vremena da se odlično provedete!

Subota>

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link