Novi Sad Zabava

Najbolje žurke u Novom Sadu za Noć veštica

Volite li maskenbale i tematske žurke? Onda vam je Noć veštica (Halloween se obeležava 31. oktobra) jedan od omiljenih događaja u godini, a mi smo pripremili listu najboljih žurki u Novom Sadu za Noć veštica 2018. Maska je obavezna, a na nekim mestima najbolje maskirani dobiće i posebne nagrade, tako da se potrudite i na jednu noć budite neko drugi.

Kreativnost za najbolji kostim treba da bude na vrhuncu, a gde ćete moći da svoje kreacije pokažete i da uživate u ovom „horor“ prazniku, pogledajte u nastavku teksta.

The Quarter

Ovo je već četvrti maskenbal za redom koji se održava sada već tradicionalno u klub Quarter za Noć Veštica. Kao i svake godine i ove se traži karta više. Quarter će ovaj put ugostiti trenutno najpopularniji talas neurofunka iz Rusije, moćna Gydra. Pored njih lokalnu podršku će pružiti i bend iz Niša Synchronicity – The Movement, kao i Rcallz i Run The Chains iz Novog Sada.

Ulaznice možete kupiti na Gigstix-u po ceni od 799 dinara za parter ili 1499 za VIP.

Kada: 27.10.2018. u 22h. Gde: club The Quarter

Firchie Think Tank Studio

Party Like It’s 1999 ekipa po četvrti put organizuje nezaboravnu Halloween žurku u Novom Sadu. Za atmosferu će biti zaduženi Story, Lock`d & DJ Mooka. Kostim je obavezan, stoga svoju kreativnost pokažite na najboljoj žurki za Noć Veštica u Novom Sadu. Cena ulaznice je 200 dinara pre ponoći i 300 dinara nakon ponoći.

Kada: 27.10.2018. u 22h. Gde: Firchie Think Tank Studio

Gerila Bar

Ovde će muzika biti oranizovana kao novi koncept Geriline tematske žurke. Za razliku od drugih klubova, Gerila pravi žurku u sred srede, baš kada i jeste Halloween, a zašto? Zato što im se može. One bez kostima ne primaju, dok svi ostali radijatori, jokeri, klovnovi i drugi kreativci mogu da uđu i to za Dž. Dobrodošli.

Kada: 31.10.2018 u 21h. Gde: Gerila Bar

Kafe Galerija „Frida Kahlo“

Čekajući vikend ovaj klub u saradnji sa Crime Scene Records Net Label-om organizuje Halloween party gde je zagarantovan dobar provod, druženjei glasna muzka. Za jake vibracije zadužen je mr Inquisitor, gde za sve vas sprema puno dobrih hitova i mračnih tonova. Za dress code kažu da pustite mašti na volju, vodeći se parolom less is more.

Kada: 3.11.2018. u 21h. Gde: Kafe Galerija „Frida Kahlo“

Ovo su klubovi u Novom Sadu koji organizuju žurke za Noć Veštica 2018. U koga/šta ćete se vi maskirati?

POVEZANOIdeje za maske i kostime za Noć veštica

Aleksandra Aleksić

komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link