halloween-zurka-oktobar-novisad
Dogadjaji Zabava

Najbolje žurke u Novom Sadu za Noć veštica

Volite li maskenbale i tematske žurke? Onda vam je Noć veštica jedan od omiljenih događaja u godini, a mi smo pripremili listu najboljih žurki u gradu za ovogodišnju Noć veštica. Maska je obavezna, a na nekim mestima najbolje maskirani dobiće i posebne nagrade, tako da se potrudite i na jednu noć budite neko drugi.

The Quarter

Najveća Halloween žurka počinje u klubu The Quarter i to u četvrtak 27. oktobra. Sav novac od prodatih karata za Maskeraj biće uplaćen fondaciji „Podrži život“ koja finansira lečenje više od pedesetoro dece. Uživajte u nastupima beogradskog sastava „Sevdah Baby“ i čuvenog novosadskog dj-a Dejana Matića! Ulaznice se mogu kupiri na Gigstix-u (prodajno mesto Pariski magazin) po ceni od 390 dinara.

Kada: 27.10.2016. Gde: klub The Quarter

Mysic bar Hypnotic

Već su ponate žurke u ovom lokalu pod imenom Dance like nobody is watching, a ovoga puta specijalno izdanje ove žurke – Halloween party. Za muziku će biti zadužen novosadski dj Spear, a pobednik u maskama bira se u ponoć. Najkreativnija maska dobija nagradu u vidu besplatnih pića.

Kada: 31.10.2016. Gde: Bar Hypnotic

[fliiby]https://flii.by/file/fx47b4wgxby/[/fliiby]

Culture Exchange

U subotu jedna od zanimljivijih žurki koje će se održati u gradu biće u Culture Exchangu. Očekuje vas dobra muzika i dajte mašti na volju, Noć veštica je veče kad možete biti bilo ko.

Početak je od 22 časa.

Kada: 29.10.2016. Gde: Culture Exchange

Kafemat

Još jedna dobra žurka vas čeka u subotu i to u Kafematu. Muziku će puštati poznati dj iz Roterdama Rene Amezs, a maskembal počinje u 21 čas.

Kada: 29.10.2016. Gde: Kafemat

Klub Muzej

klub-muzej-zurka
Foto: Klub Muzej

Klub Muzej i ove godine organizuje maskenbal za Noć veštica, a za dobru atmosferu biće zaduženi dobro poznati disk džokeji ovog kluba. Ove godine probajte da imate strašniju masku nego prošle!

Kada: 31.10.2016. Gde: Klub Muzej

American corner

I na našoj listi nalazi se i jedna žurka za najmlađe koja će se održati u petak u American Corner-u. Prijave su putem linka, a decu očekuje zanimljiv program koji su pripremili volonteri i animatori, a za najkreativnije pripremljene su i nagrade. Počinje u 18 časova.

[fliiby]https://flii.by/file/sf4wubqjuba/[/fliiby]

Kada: 28.10.2016. Gde: American Corner

Pročitajte više o Noći veštica

Luftika

Share Tweet Share Share Follow