Koronavirus Magazin

Nezvanično: Vučićev sin i otac zaraženi koronom, leče se u KBC Bežanijska kosa

Danilo i Anđelko Vučić
Foto: Slika 1 Anđelko Vučić PrtScrn Happy TV, Slika 2 Danilo Vučić Andrej Cukić EPA-EFE

Prema nezvaničnim informacijama, otac i sin predsednika Aleksandra Vučića su zaraženi koronavirusom i leče se u KBC Bežanijska kosa.

Vest da su Danilo i Anđelko Vučić zaraženi kovidom 19 objavio je portal Gerila, koji navodi da se oni nalaze u istoj sobi u kojoj leži i Čedomir Jovanović.

O lideru LDP-a se ovih dana pisalo u medijima da je hospitalizovan sa obostranom upalom pluća, ali da na rezultate testa na Covid-19 još uvek čeka.

Portal koji je preneo vest napominje da je informaciju dobio od izvora bliskog medicinskom osoblju bolnice, ali da od uprave nisu dobili zvaničnu potvrdu.

Podsetimo, koronavirusom su zaraženi Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić, kao i još nekoliko zvaničnika i članova SNS-a.

Postavlja se pitanje kakvo je stanje predsednika Vučića, da li je on testiran i kakvi su rezultati testa.

Pored ovoga, ukoliko je vest o zarazi Danila Vučića tačna, nejasno je kako moguće da se u kratkom vremenskom roku on dva puta zarazi istim virusom.

Da li se antitela kod onih koji su preležali virus ne razvijaju, ili Danilo nije ni bio zaražen početkom aprila, što je tada potvrdio i sam predsednik?

Kon: Nema dileme da se u Srbiji koronavirus vraća, ne znamo ništa o njemu

340 Shares
340 Shares
Share via
Copy link