Srbija Vesti

Vučić postao počasni građanin Jagodine, bunga-bunga žurke utihnule

palma-vucic

Afera Palma pala je u zaborav, a čovek kojem se zbog toga valja odužiti, sada je i više nego jasno, naravno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Iz tog razloga je jednoglasno odlučeno glasovima odbornika Skupštine grada Jagodine da se Vučiću dodeli titula počasnog građanina ovog grada.

Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine Jagodine, objasnio je da su „predsednika Srbije Aleksandra Vučića predložili za počasnog građanina grada Jagodine ne samo zato što je stvorio uslove da svaki grad i opština u Srbiji mogu da dovode investitore, da grade fabrike i otvaraju nova radna mesta, već i zato što Srbija pod njegovim vođstvom čuva mir i stabilnost na Balkanu i što međunarodni odnosi naše zemlje nisu više kao što su nekada bili, nego su najbolji u istoriji“.

Palma nije pominjao gnusne optužbe za podvođenje maloletnica koje su mu se stavljale na teret u prethodnom periodu, već je nastavio da se otvoreno i najprizemnije zahvaljuje svom spasiocu što je sumnja u njegovu domaćinsku narav otklonjena.

Naravno, a kako drugačije nego spomenuti navodnu pobedu nad Albancima sa Kosova i Metohije, kao i neverovatne ekonomske uspehe zbog kojih nam zavide i najrazvijenije zemlje sveta.

– Videli smo proteklih dana kakvoj je provokaciji Srbija bila izložena od strane kosovskih Albanaca, koji nisu smeli da uđu sa dugim cevima na sever Kosova i Metohije. Očigledno je da su kosovski Albanci dobili zeleno svetlo od neke države, a razlog takve vrste napada na Srbiju je brz ekonomski rast Srbije, da bi nas usporili i vratili u 90–te godine kada je naša država imala mnogo problem – rekao je Marković.

Kao što je i njega spasio tiho i nečujno, tako je spasio i čitav naš narod ponovnog oružanog sukoba jer je upravo Vučić „zaslužan što Srbija nije reagovala na te provokacije, a uspela je da sačuva i mir i svoj narod na Kosovu i Metohiji i da dođemo do nekog kompromisa“.

Pored Vučića, titulu počasnog građanina Jagodine poneće i profesor Klaus Fišer, vlasnik nemačke kompanije „Fišer“ koja je u Jagodini otvorila jednu fabriku, a naredne godine će otvoriti drugu, kao i trener ženskog rukometnog kluba Jagodina Dragan Markov, predvodnik generacije ŽORK Jagodina koja je zabeležila najveće uspehe u istoriji kolektivnog sporta u Jagodini osvojivši tri šampionata Srbije za redom, tri Kupa Srbije, dva Super kupa i Svesrpski kup, preneo je Fonet.

Očigledno je taktika “znam gde je bila glava toj osobi kada je nastradala jedna osoba” dovela do novog naleta koalicione i udvorničke ljubavi na srpskoj političkoj sceni kojoj se sada više ne nazire kraj. Pitanje je vremena kada će u tom zavetu ćutnje i praštanja pući neka najslabija karika nakon koje će se rasuti perle žrtava koje su godinama u strahu ćutale na sva nepočinstva moćnih pojedinaca na važnim državnim funkcijama.

Vučić se sada nalazi u ozbiljnom problemu, jer je do sada nekako uspevao da izađe na kraj sa vitkim analnim alpinistima poput Marka Đurića ili Tomislava Momirovića, ali kako će nam mučeni predsednik, ovako iscrpljen i umoran, izdržati silovit prodor Dragana Markovića, u njegove najskrivenije dubinske emocije, sa priličnim gabaritom ove beskrajne zahvalnosti?! Izdrži predsedniče!

Palma na ‘vrućoj liniji’ sa Vučićem, iz Paralije s ljubavlju

generic vignette (DESK luftika.rs)
719 Shares
719 Shares
Share via
Copy link