Magazin

Palma na ‘vrućoj liniji’ sa Vučićem, iz Paralije s ljubavlju

palma tel
Printscreen

Umesto da odgovara na pitanja policije i Tužilaštva, Dragan Marković Palma provodi se na svojoj omiljenoj turističkoj destinaciji zajedno sa grupom svojih sugrađana koje je poveo na letovanje i pritom ih vrlo vešto koristi za politički marketing, najniže vrste.

Svi se sećamo Vučićevog uključenja preko telefona Marka Đurića pre nekoliko godina u Kosovskoj Mitrovici, a sada je Palma napravio jedan sličan skeč, ali u njegovom maniru, turbo veseljaka.

– Nadam se da ćemo se uskoro videti kako u Pomoravlju tako i u svim drugim delovima naše lepe Srbije, da ćemo nastaviti zajednički da radimo. I moja poruka vama je da nema nazad, da možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu – obratio putem Palminog telefona, mikrofona i razglasa predsednik Srbije okupljenim Jagodincima.

Vučić je suptilno apelovao na srpske turiste da se pozabave problemom nataliteta dok su još uvek na režiranom letovanju u Paraliji.

– Hoćemo da imamo više dece i da obezbedimo budućnost za našu decu jer samo tako Srbija može da opstane. Hvala vam mnogo. Sve najbolje želim vama i vašim porodicama. Lep provod i uspešnu posetu vam želim. I živela Srbija – kazao je Vučić, da bi ga Dragan Marković zadržao na telefonskoj vezi i poslao mu jednu muzičku želju ‘preko žice’.

– Za koga – čulo se sa mikrofona, da bi okupljeni Jagodinci složno, svi u glas, odgovorili “za Vučića!”.

Onda je veselje nastavljeno pesmom “Ne može nam niko ništa” što je potvrda da su pretnje i javne ucene između Vučića i Palme zaustavljene i da Dragan Marković više ne mora da brine o optužbama za podvođenje i seksualno napastvovanje maloletnica.

– Neka crknu dušmani – poručio je Palma onima koji su očekivali raskol između njega i voljenog predsednika.

Dušmani koji očekuju pravdu zaista mogu samo da crknu u ovoj državi, ali šta reći za žrtve iz Jagodine koje su odlučile da progovore. Šta su naučile? Da im je glava u torbi, da istina nije vredna u Srbiji i da svaki sledeći put trpe i svoje tajne odnesu u grob, a nikako pred Tužilaštvo. To je ispostava političara i moćnih biznismena, dok našu decu kupuju za po dve hiljade dinara. Misle da može, dok ne bude moglo.

Umesto ćelije u Zabeli Palma dobija ulicu u Paraliji

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

22 Shares
Share via
Copy link