Magazin Srbija

Palma poručio da zna za brojne tajne političara, izlajao detalje o smrti na naplatnoj rampi Doljevac

palma trtlja
Printscreen

Dragan Marković Palma gostovao je nedavno u jutarnjem programu TV „Happy“ gde je dokazao da su po sredi političke igre i ucene stravičnim zločinima koji su potresali Srbiju u godinama za nama. On je indirektno priznao da je kriv za optužbe o pedofiliji i podvođenju rečima da on „mnogo više zna o njima“ govoreći o političarima sa kojima je činio i čini vlast u Srbiji.

U istoj emisiji on je pominjao smrt Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi Doljevac, doduše bez izgovaranja njenog imena.

– Ja ne pričam loše o ljudima sa kojima delim vlast. Ja mnogo više znam o njima, a ovih dana samo sam se time bavio. Ko je bio u kolima kada je nastradala jedna osoba? Gde je bila glava toj osobi kada je nastradala jedna osoba – rekao je Palma u njegovom nepovezanom i konfuznom maniru, ali istovremeno vrlo svestan šta izgovara.

Nema sumnje da je Palma govorio o Zoranu Babiću čiji je vozač preuzeo odgovornost i sada je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od samo tri godine i deset meseci. Taj slučaj jedan je u mnoštvu skandala ovog režima, jer na snimku sa naplatne rampe nedostaju dva i po minuta koja kriju istinu o ovom tragičnom događaju.

Palma je zatim rekao da „neće sada sve da otkrije“ i da ovo što je izgovorio nije ucena.

– Ovo nije, ako ti kažeš za mene, ja ću za tebe. Ništa ne pričam – izgovorio je Marković neverovatne rečenice tog jutra koji dokazuju sve sumnje o političkom razračunavanju preko leđa žrtava podvođenja i pedofilije, kao i čitavog naroda.

On je potvrdio da u situacijama kada ima „jake goste“ i strane investitore za zabavu zvanica angažuje dotičnu Dunju Fleš „jer to je u stvari taj ventil opuštanja“.

– Ko prenoći jedno veče kod mene i drugog dana, on je moj i božji, kako kaže naš narod – objasnio je indirektno Palma kako se ucenjuju, inkriminišu i podmićuju važni ljudi.

Verovatnoća je ogromna da i on poseduje snimke koji mogu politički da unište određene važne osobe iz državnog aparata.

Dunja Fleš je takođe bila deo priče o prostituisanju naših devojaka po Dubaiju kada su mediji pisali o ovoj užasnoj temi.

Čini se da će ovakav skandal iskoristiti i vlast i opozicija, sa ciljem da se politički unište SPS i JS i preraspodele njihovi glasovi. Nikome ne odgovara tih 10 do 15 odsto glasova koalicije Dačić i Palma, odnosno tas na vagi koji u svakom trenutku može da promeni sopstvene interese i okrene se ka drugom partneru u sastavljanju vlade.

I Vučić i Đilas, ali i ptice na grani znaju da bez SPS-a i njihovih sigurnih glasova nema promene vlasti. Ta dvostruka igra nikome ne odgovara i zbog toga je ova koalicija opasna za sve druge političke aktere u Srbiji. Ukoliko dođe do njihovog uništenja i rasparčavanja poput onog Srpske radikalne stranke, ti birači će otići POKS-u, koaliciji SPAS Aleksandra Šapića, kao i desničarskim strankama Miše Vacića i Zavetnicima čime se formira drugačiji politički spektar u Srbiji i na scenu stupaju, u daleko većoj snazi, svi Vučićevi sateliti.

Najviše šansi da preuzme većinu tih glasova ima Aleksandar Vučić i SNS, ukoliko Dačić i Palma ne izvuku nekog keca iz rukava, uz pomoć svojih struktura iz služba bezbednosti, čime bi mogli da povuku za sobom u propast čitavu gerilu iz devedesetih, na čelu sa Vučićem i Šešeljem.

Takođe, mrvicama glasova socijalista nadaju se i Đilas i Marinika koja je otkrila čitavu aferu iz Jagodine, ali i Jeremić i Boško Obradović, dok iz prikrajka vreba Aleksandar Vulin i njegova fiktivna stranka levice, poput SPS-a, sa izraženim nacionalističkim karakteristikama.

Dolazi do tektonskih potresa na celoj političkoj sceni, a kako će se akteri snaći sa raspodelom plena i ko će biti najveći profiter, a ko najveći gubitnik, videćemo najkasnije nakon budućih, verovatno prevremenih izbora i ovako oročene vlade.

Verovatno se taktički čeka da se raspertla čitava priča oko podvođenja u Jagodini, da se rejting SPS-a i JS sroza do minimuma, te je verovatno nakon toga pred nama ponovni izbor između većeg i manjeg zla.

Milomir Marić i bunga bunga show za vaš mozak na Happy TV

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11.7K Shares
11.7K Shares
Share via
Copy link