Magazin

U zemlji koja je ekonomski lider Evrope i sveta beli hleb se prodaje na parče (FOTO)

hleb parce
Foto: Twitter/Prof. dr Vladimir Vuletić, #CNB

Naprednjačke velmože u Srbiji svakodnevno na ponavljaju mantru kako je naša zemlja ekonomski lider Evrope i sveta, tačnije pravi razjareni tigar. A onda u javnost dospe ovakva fotografija koja nas ‘udari maljem’ u glavu i vrati u surovu realnost u kojoj se beli hleb prodaje na parče.

Kako se može videti iz tvita predsednika pokreta „Crno na belo“, Vladimira Vuletića, cena parčeta hleba iznosi 5 dinara.

I ovo je pokazatelj koliko nam je fantastično u „zlatnom naprednjačkom dobu“, da čak imamo mogućnost da kupujemo hleb i na parče, što, svakako, nije moglo u doba „onih prethodnih“. Tad nije bilo ni hleba, ni vode, ni vazduha…

Naravno, Nemci koje tučemo po svim ekonomskim parametrima, mogu samo da sanjaju o kupovini hleba na parče, jer nemaju tako mudrog lidera poput Aleksandra Vučića.

I samo da naglasimo, ovo se po prvi put dešava u istoriji Srbije, te se zahvalimo naprednjačkom lideru, čija nas je promisao dovela do mogućnosti da kupujemo hleb na parče, što je krunski dokaz kako nam je sjajno, da nas je pomalo i sramota od sveta.

Izvor: Direktno

Sramota nas je koliko nam je dobro, sirotinja u marketu krade i pastu za zube

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link