Magazin

Prelepa voditeljka bila je prva supruga Vojina Ćetkovića i posle razvoda je napustila Srbiju (FOTO)

Foto: Nebojša Mandić

Glumac Vojin Ćetković i njegova koleginica Sloboda Mićalović u braku su od 2008. godine i slove za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Porodičnu harmoniju uveličale su bliznakinje Vera i Mila, koje su rođene 2010. godine.

Ipak, široj javnosti je malo poznato da je šarmantni glumac pre nego što se venčao sa koleginicom bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović.

Devedesetih Nataša je bila jedno od zaštitnih lica popularnog Trećeg kanala, a posle gašenja te televizije lagano se povukla iz medija.

Natasa-Milovanovic (1)
Foto: Facebook/Nataša Milovanović

Iako se trudila da privatni život drži podalje od očiju javnosti, njen odlazak pred oltar sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine nije prošao nezapaženo, tim pre što je on tada važio za jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

Natašin i Vojinov brak nije dugo potrajao, ali o rastanku se, kao ni o vezi, nije previše pisalo.

natasa-milovanovic
Nataša Milovanović, foto: Instagram

Danas možemo samo da konstatujemo da, iako su obe lepe žene, Nataša i Sloboda nemaju mnogo dodirnih tačaka – ni u izboru profesije, ni kada je reč o fizičkom izgledu.

Poslednjih godina Nataša Milovanović živi u Parizu, ali često dolazi u Beograd i još se druži sa kolegama koje je upoznala u vreme dok je gradila televizijsku karijeru. Među njima je i Irina Vukotić, koja joj je ostala bliska prijateljica.

Izvor: Hello

Glogovac je 2 puta plakao zbog Slobode Mićalović

68 Shares
Share via
Copy link