Film Magazin

Glogovac je 2 puta plakao zbog Slobode Mićalović

Nebojsa-Glogovac-Sloboda-Micalovic
FOTO: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Kum pokojnog Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković otkrio je da je glumac koji se samo jednom rađa dva puta plakao zbog njegove supruge Slobode Mićalović, a poslednji put na sceni.

Prerani odlazak slavnog glumca Nebojše Glogovca 2018. godine u 49. godini, pogodio je sve, a kolege su i dalje u neverici da ga više nema.

U knjizi “Glogi”, govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim.

Na dan izvođenja predstave “Hadersfild”, Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

Njih dvojica su to proslavili kako dolikuje, a kada je Vojin trebalo uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo sedeo se u fotelju.

Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače.

Te suze Vojin nikada neće zaboraviti. Bukvalno su isprskale Vojina, a to nije jedini put da je glumac plakao zbog koleginice Slobode Mićalović.

– Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u ‘Krojaču’, u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni – otkro je Vojin Ćetković u knjizi.

Glumac kakav se jednom rađa, Nebojša Glogovac, preminuo je 2018. godine, a žal za njim ne prolazi ni toliko vremena kasnije.

Za sobom je ostavio sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu koju je 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, s kojom je bio do poslednjeg dana.

Takođe u knjizi se i njegova supruga Milica prisetila trenutka kada ga je upoznala – trebalo je da uradi intervju s njim.

– U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu. On je bio iznenađujuće pristojan i skoncentrisan. Čudila sam se ‘tako veliki glumac, a tako neposredan i drag’ – rekla je Milica u knjizi i podelila i trenutke kada je bila u drugom stanju s Glogovcem:

– Bila sam u drugom stanji i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i zapevao pesmu Tome Zdravkovića Sunčici koju smo čekali: ‘Evo već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela’. Puno smo se smejali zajedno.

Izvor: MONDO

Tako je govorio Glogovac: Na snazi su nova pravila po kojima je čestit čovek budala

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
62 Shares
Share via
Copy link