Magazin

Duška svojim evrovizijskim komentarima zasenila takmičare i nasmejala čitav Balkan (VIDEO)

Duška Vučinić komentari Evrovizija 2024
Foto: Screenshot/YouTube/Eurovision Song Contest

Polako se sležu utisci sa ovogodišnje Pesme Evrovizije, koja je gledaoce u Srbiji, ali i širom čitavog Starog kontinta, držala gledaoce u subotu uveče prikovane pred televizijskim ekranima. Po starom dobrom običaju, zasmejavala nas je voditeljka Duška Vučinić, koja je svojim komentarima čak zasenila i nastup nekih takmičara na Eurosongu.

Tražila je pravdu za stenu naše Teye Dore, deo scenografije koji su „preslikali” Ukrajinci, zgražavala se zbog golugozug Finca, a jedan korisnik TikToka odlučio da napravi kompilaciju sa svim njenim izjavama.

„Od Stefanije pre dve godine, preko Tereze i Marije, mislim da će Ukrajinci do kraja ove decenije proći ceo imenik“, „Stvarno ne znam ko se ove godine nije skinuo na ovoj evrovizijskoj sceni. “, „Ma koje good evening, kod njega je dobar dan“, prokomentarisala je Duška, a prenosi Index.

@lazarasanin

Naravno kao i svake godine naša Duška zaseni sve izvođače 🤣🤣 #Eurovision #ESC2024 #serbia #RTS #DuskaVucinic #komentator #fyp #Ukraina #UK #Australia

♬ original sound – Lazar Asanin

Kada je u polufinalu videla da predstavnice Ukrajine, poput Teye Dore, imaju stenu na bini, nije izdržala, pa je u prenosu rekla: „E ja hoću da se naša stena više poštuje!“ .

„Evo je, Helena Paparizou“, bio je još jedan od Duškinih komentara koji se odnosio na takmičare.

Treba napomenuti da biseri nisu izostali ni kod hrvatskog komentatora, Duška Ćurlića.

“We will rape… Ovaj, rave”, izletelo je Dušku, dok je najavljivao austrijsku predstavnicu Kaleen.

Izvor: Index

O čemu peva Nemo iz Švajcarske, nebinarni pobednik pesme Evrovizije 2024. (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link