Magazin Srbija

Gost na TV Hepi kritikovao SNS, voditeljka panično prekinula i njega i emisiju (VIDEO)

TV-Hepi
PrtSc

U emisiji „Posle ručka“ na televiziji Hepi gosti su bili novinar Novosti Dragan Vujičić, pukovnik u penziji i haški optuženik Veselin Šljivančanin, izdavač Vesna Pešić, kanadski novinar Džon Bosnić i advokat Čedomir Stojković.

Tokom cele emisije atmosfera u studiju je bila veoma napeta, a advokat Stojković je u jednoj od pauza na društvenim mrežama napisao:

„Pauza je na TV Happy pa mogu da pišem: imam tačno 4 gosta + 1 voditelj protiv mene (Šljivančanin, Bosnić, urednik putinovih novina Novosti i neka žena + voditelj) Verovatno na sledećem gostovanju će da povećaju na njih 10 na mene 1“, napisao je on na Tviteru.

U nekoliko navrata, pogotovu između Stojkovića i Džona Bosnića, izgledalo je kao da će doći do fizičkog obračuna, a zatim su na kraju emisije svi gosti imali po četiri minuta za zaključak.

Stojković je govorio na samom kraju.

– Nemam ja četiri minuta, pogrešno ste izračunali, ja imam 25 minuta, jer zadnji put kad je meni bila data reč, bilo je pre sat vremena. Toliko je prošlo, a sad ja vrlo dobro znam da vi meni nećete dati vreme koje meni pripada, mada to vreme ne pripada meni, ono pripada građanima ove zemlje koji zaslužuju da o svakoj stvari imaju drugo mišljenje, a u ovom slučaju da imaju istinu – rekao je Stojković i dodao:

– Istina koja im stalno izmiče i koja im se stalno sklanja i ima za cilj da od našeg naroda napravi robove. Da napravi jedan ropski narod koji svojim radom, znojem, suzama služi one ljude čije je automobile gospodin Šljivančanin video. Skupocene automobile Beograda – rekao je Stojković.

– Ne voze te automobile gospodine Šljivančanin vaši borci koji su se birili za ovu zemlju, ni učiteljice ni vredni prosvetni radnici. Ne voze te skupocene automobile vredne stotine hiljada evra ni naši radnici u rudnicima kojima ova tajkunska država ne omugaćava ni elementarna sredstva za zaštitu zdravlja pa ginu u rudnicima da bismo mi imali ugalj i električnu energiju.

– Pominju vam ovde razne istorije kao da televizija predstavlja istorijsku učionicu, kao da vi ne možete da odete u biblioteku i izmete knjigu iz istorije koja vas zanima. Pokušavaju narode da vas zalude, da gledate unazad umesto unapred, da gledate istoriju umesto da gledate budućnost… – kazao je Stojković ali nije uspeo da završi misao.

I tu je voditeljka odjavila emisiju.

Po završetku emisije, Stojković je na Tviteru napisao:

„U buđenju ovog porobljenog naroda ovakve niske opstrukcije me neće omesti. U ovoj orvelovskoj, otetoj državi svaka istina je zabranjena. Ipak, njenim delom probio sam danas i blokadu TV (un)Happy. A onda: u nemoći da moj govor buđenja prekinu – naprasno prekidaju emisiju.“

„Javnost će upamtiti ovo prekidanje emisije tokom mog govora o SNS porobljavanju ovog naroda, i pozivanja ljudi na osvešćivanje. I neće zaboraviti! Pozvali su 4 da budu protiv mene 1. Pridružili tome i voditelja. Nedovoljno. Na kraju su prekinuli emisiju. Očekivano. Slabi ste“, napisao je Stojković.

Izvor: Nova

Hrkalović u novom TV gostovanju povezala Stefanovića sa FBI, a Vučić ima najveći IQ

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

200 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap