Moda Top 10

Vodič kroz šoping: jesenje pantalone

Pantalone su komad garderobe koji morate imati u svom ormanu i koji nikada ne izlazi iz mode. Bilo da su užeg modela, da prate liniju tela ili su pak zvonacare, ili boyfriend pantalone, one su uvek tu za situaciju kada nemate šta da obučete.

SPF

Pantalone u neizostavnoj bordo boji, vrlo modernog, mladalačkog kroja. Gore su šireg kroja, sa falticama, a nogavice su skiny. Opuštene su forme, a uz salonke i sako ih možete nositi iu poslovnim prilikama.

pantalone-bordo.springfield

LINDEX

Klasičan model pantalona, malo kraći model, sa imitacijom kože oko struka. Iako je model sa peglom, model nije strogo poslovan.

lindex-pantalone-jesen

MANGO

Pravi jesenji model pantalona, i što se tiče kroja i materijala od kojeg su napravljene. Model je sa visokim strukom, ravan, sa blago proširenim nogavicama, a napravljene su od mešavine vune.

mango-pantalone-jesen

ZARA

Prelepe retro pantalone od crnog satena probudiće u vama vašu senzualnu stranu. Model je sa širokim nogavicama, koji je ove sezone zastupljeniji od slim modela, tako da ako u hladnijem periodu nabacite koji kilogram viška, neće se videti.

Pogledajte 5 komada garderobe koje morate imati

zara-pantalone-jesen

LEGEND

Teget slim pantalone, modernog kroja i printa. Pozadi su bez printa. Model je veoma žentsven.

legend-pantalone-jesen

 

Pogledajte najlepše ešarpe ove sezone

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

14 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap