Moda Top 10

Modni trendovi: Najlepše haljine za leto 2016.

Kada god ne znate šta da obučete, bilo da su svečane prilike u pitanju, slavlja, posao ili piće sa drugaricama, haljina za leto je uvek pravi izbor. Ne morate da razmišljate sa čim ćete da je iskombinujete samo obujete omiljene cipele i tašnu i spremni ste. Ukoliko nemate vremena da obilazite radnje po gradu, pogledajte naš izbor aktuelnih modela haljina za leto 2016. u Novom Sadu.

ZARA

zara-haljina-2016

Cena 3.990,00 RSD

Za opuštenije prilike nikada nećete pogrešiti sa teksasom, posebno ako je mekani teksas u pitanju koji je ujedno i prijatan za nošenje. Ova teksas haljina bez rukava, ravnog kroja sa zanimljivim detaljima u vidu karnera, se odlično slaže sa espadrilama i šoper tašnom.

MANGO

mango-haljina-leto-2016

Cena 4.690,00 RSD

Maxi haljine su i ovog leta in, a posebno ako su u nude ili beloj boji. Ovaj model haljine je iz dva sloja, sa V izrezom napred i pozadi i širim bretelama. Bretele su na leđima ukrštene i dodaju na atraktivnosti.

MONA

mona-haljina-2016

Cena 8.990,00 RSD

Romantična haljina u koralnoj boji i sa cvetnim printom je pravi pogodak ove sezone. Midi je dužina koja je i dalje in, kako za proslave tako i za poslovne prilike. Model je sa debljim bretelama, kaišićem i širim faltama na suknji. Ukoliko želite da postignete sofisticiran izgled, ova haljina je pravi izbor za vas.

DDG FASHION

ddg-haljina-leto-2016

Cena 2.499,00 RSD

Ovaj model haljine je sa zanimljivim i neprolaznim geometrijskim printom, i u bojama koje se lako kombinuju. Sam model haljine, kao i visokokvalitetan materijal od koje je napravljena, je takve forme da odgovara svakoj građi. Posebna pogodnost je što je trenutno na sniženju, stoga požurite u DDG fashion.

H&M

hm-haljina-2016

Cena 5.499,00 RSD

Nikako nismo mogli zaobići ovaj model haljine u puder boji, koja je boja ovog leta i prosto morate imati neki komad garderobe u ovoj boji u svom ormanu. Veoma senzualan model haljine sa tankim bretelama i čipkanom, prozirnom podsuknjom koja daje romantičnu notu. Predlažemo vam da je uklopite sa neobaveznim sandalama na platformu, najbolje od plute.

Pogledajte još predloga za shopping

Ili se vratite na naslovnu

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link