Kada god ne znate šta da obučete, bilo da su svečane prilike u pitanju, slavlja, posao ili piće sa drugaricama, haljina za leto je uvek pravi izbor. Ne morate da razmišljate sa čim ćete da je iskombinujete samo obujete omiljene cipele i tašnu i spremni ste. Ukoliko nemate vremena da obilazite radnje po gradu, pogledajte naš izbor aktuelnih modela haljina za leto 2016. u Novom Sadu.

ZARA

zara-haljina-2016

Cena 3.990,00 RSD

Za opuštenije prilike nikada nećete pogrešiti sa teksasom, posebno ako je mekani teksas u pitanju koji je ujedno i prijatan za nošenje. Ova teksas haljina bez rukava, ravnog kroja sa zanimljivim detaljima u vidu karnera, se odlično slaže sa espadrilama i šoper tašnom.

MANGO

mango-haljina-leto-2016

Cena 4.690,00 RSD

Maxi haljine su i ovog leta in, a posebno ako su u nude ili beloj boji. Ovaj model haljine je iz dva sloja, sa V izrezom napred i pozadi i širim bretelama. Bretele su na leđima ukrštene i dodaju na atraktivnosti.

MONA

mona-haljina-2016

Cena 8.990,00 RSD

Romantična haljina u koralnoj boji i sa cvetnim printom je pravi pogodak ove sezone. Midi je dužina koja je i dalje in, kako za proslave tako i za poslovne prilike. Model je sa debljim bretelama, kaišićem i širim faltama na suknji. Ukoliko želite da postignete sofisticiran izgled, ova haljina je pravi izbor za vas.

DDG FASHION

ddg-haljina-leto-2016

Cena 2.499,00 RSD

Ovaj model haljine je sa zanimljivim i neprolaznim geometrijskim printom, i u bojama koje se lako kombinuju. Sam model haljine, kao i visokokvalitetan materijal od koje je napravljena, je takve forme da odgovara svakoj građi. Posebna pogodnost je što je trenutno na sniženju, stoga požurite u DDG fashion.

H&M

hm-haljina-2016

Cena 5.499,00 RSD

Nikako nismo mogli zaobići ovaj model haljine u puder boji, koja je boja ovog leta i prosto morate imati neki komad garderobe u ovoj boji u svom ormanu. Veoma senzualan model haljine sa tankim bretelama i čipkanom, prozirnom podsuknjom koja daje romantičnu notu. Predlažemo vam da je uklopite sa neobaveznim sandalama na platformu, najbolje od plute.

Pogledajte još predloga za shopping

Ili se vratite na naslovnu

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here