Lifestyle Moda

Najlepši plišani odevni komadi za ovu zimu

Materijal koji je bio najveća noćna mora devojaka iz 80-tih godina se vratio na velika vrata! Dobro ste pogodili, u pitanju je pliš. Svetlucavi, šljašteći, mat, puniji ili tanji, kakav god da je ni malo ne laska figuri. Pogledajte odevne komade koje smo odabrali za vas.

Haljina

zara-plisana-haljina-od-plisa
Zara.com

Haljina je komad garderobe koji je lako uklopiv, a možete da ga nosite u svim prilikama. A još ako je ravnog kroja sa duplim kopčanjem, onda je pun pogodak. U toplim tonovima je, dužine do kolena. Naš predlog je ovaj Zarin model plišane haljine.

Cena: 3290,00 RSD

Gležnjače

mango-gleznjace-od-plisa
Mango.com

Obuća koju morate imati ove jeseni i zime su gležnjače, sa stabilnom petom visine 8 cm, najbolje u crnoj boji. Ovaj model brenda Mango deluje prefinjeno zahvaljujući baršunastom plišu. Ove Mango gležnjače od pliša se savršeno uklapaju u brojne odevne kombinacije.

Cena: 5990,00 RSD

Top

hm-top-od-plisa
HM.com

Top majica na tanke bretele sa V izrezom i čipkom je senzualan komad garderobe koji možete poneti  u svim prilikama. Posebno je zanimljivo ukrštanje na leđima kod ovog H&M topa.

Cena: 2699,00 RSD

Kombinezon

NY_kombinezon-od-plisha
Newyorker.de

Kombinezoni su jednako praktični odevni komadi, kao i haljine, sa dodatnom slobodom pokreta. Ukoliko ne volite kratke kombinezone, odlučite se za duge sa širokim nogavicama i atraktivnim topom. Naš izbor je ovaj put pao na kraći NewYorker kombinezon.

Cena: kratki kombinezon 1999,00 RSD dugački 2599,00 RSD

Šal

springfield-plisani-sal
myspringfield.com

U ovim hladnim danima i noćima prijaće vam da se ušuškate u šal od bogatog pliša koji vam miluje vrat. Ovakav model šala iz Springfielda možete poneti kao turban.

Cena: 14,99e

PROČITAJTE I: Kako kombinovati dugu suknju?

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link