Moda Top 10

Kape i aksesoari za glavu

Kape odavno nisu samo nužno zlo u hladnim danima, već pravi modni aksesoari kojima možete upotpuniti i podići na viši nivo svaku odevnu kombinaciju. Bilo da odaberete pletenu veliku kapu, šešir ili pak širu traku, bićete zaštićeni od zime i stilizovani od glave do pete. Pogledajte za koje kape smo se mi odlučili, sigurno ćete naći nešto što vam se sviđa.

Accesorizze

Pravi damski vuneni šešir, sa širokim obodom, koji će vas vratiti u 1970-te godine. Ako ga nosite uz haljinicu i kaput sa printom bićete prava boho kraljica.

accesorizze-sesir-zeneParfois

Još jedan šeširić, ali je ovaj model otporan na kišu tj sezonske padavine. Uparite sa gumenim čizmicama.

Pogledajte i haljine od trikotaže

parfois-kapa-zeneMango

Za sve romantične duše preporučujemo crnu vunenu beretku, sa dekorativnim perlama koje razbijaju monotoniju crne boje. Da li ćete ih nositi iskošeno na stranu ili ravno, na vama je da odlučite.

mango-kapa-zenePS Fashion

Šubare su se vratile u modu, nisu više rezervisane samo za starije ljude. Naš predlog je ova šubara od veštačkog krzna u neutralnim tonovima. Ono što je sigurno kada su šubare u pitanju je da u njima nema zime.

ps-subara-zimaTally Weijl

Ukoliko niste ljubitelj kapa ili šešira, uvek možete poneti traku za kosu, u kojoj nema zime. Ova traka je od crne rebraste trikotaže, sa ukrasnom srebrnom šnalom.

tally-weijl-traka

Potražite i najlepše kapute za ovu zimu

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
26 Shares
Share via
Copy link