Magazin

Hrvati uništili bahatog vlasnika vile koji je prisvojio plažu i izbrisali ga sa lica zemlje

privatna plaza

Hrvatskom je juče odjeknula vest o Splićanki koja je brutalno oterana sa plaže na ostrvu Drvenik Veli.

Incident se dogodio u sredu, a u njemu su učestvovali muškarac, koji je “prisvojio” plažu, njegove gošće iz Češke i, s druge strane, kupačice koje su uživale na okupiranoj plaži.

Jedna od kupačica, splitska književnica i novinarka Tonka Alujević, čitav incident zabeležila je mobilnim telefonom.

Kako se vidi iz video-materijala, muškarac, putem video-poziva, preko mobilnog telefona koji je držala jedna od Čehinja, terao je kupačice sa plaže uz reči:

“Ajde, stavite me u medije. Ajde, stavite me! Ali prvo idite u katastar, pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*aću ti majku! Stavi me u medije! Hajde, stavi me u medije!”, preteći je urlao muškarac.

Brojni negativni komentari i recenzije

Nakon što se priča proširila po medijima, građani su počeli ostavljati negativne recenzije za vilu Centovi dvori, čiji vlasnik je juče priznao da je on zvao policiju zbog kupačica.

Iako se na nekim manje poznatim platformama za oglašavanje i dalje može videti da ovaj turistički objekat ima najviše ocene i vrlo dobre recenzije, na Guglu recenzija objekta sad ima prosečnu ocenu od 1,3 od maksimalnih 5.

Ima da te nema

U više recenzija, vlasnik se optužuje za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Na Booking.com više nisu dostupne ocene i recenzije objekta, ali je istaknuto da vila više ne prima ni rezervacije.

“Žao nam je, ali ovaj objekat trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovde možete pronaći brojne druge objekte u blizini”, piše iznad fotografija vile i plaže.

Centovi dvori više nemaju ni stranicu na Fejsbuku, ona je uklonjena juče tokom dana. Takođe, na oglasima se više nigde ne spominje da je plaža privatna.

Izvor: 6uka

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • To je i Miloš Bojanić radio godinama, u Baošićima.Jurio decu i psovao ženu, dok se jedna žena nije zainatila i pozvala policiju.Objasnili mu da je to morsko dobro, pa se primirio.

generic vignette (DESK luftika.rs)
387 Shares
387 Shares
Share via
Copy link