Magazin Novi Sad

Novosađani besni zbog bahatog lika koji parkira BMW na trotoaru u centru (FOTO)

bmw
PrtSc/Tviter

Ko bi rekao da samo jedna fotografija može sve da nas razbesni? Sve, ne samo Novosađane. Valjda nam je dosta bahaćenja, skupilo se i nagomilalo svega tu. Svima.

Vozač koji se bezobrazno i zaista bahato parkirao onomad u centru Novog Sada, pored Zmaj Jovine Gimnazije, i tako stao na put roditeljima koji prolaze tuda gurajući bebe u kolicima, je otelotvorenje svih bahatih magaraca koji nam atakuju na ovo malo nerava, zdravlja i para što imamo.

Koji nam stavljaju prepreke na svakom koraku, kvare posao, šikaniraju partnere i decu, siledžišu se sveukupno na ‘slabijima’ od sebe bez obraza i bez kazne, naravno.

Na Tviteru je jedan tata Novosađanin podelio detalj iz šetnje centrom grada i pokazao primerom kako neko ko vozi ‘jak’ auto misli da je takođe jak i da mu se sve može.

Na njegov tvit nadovezali su se brojni besni sugrađani prepuni genijalnih ideja kako se osvetiti bahatom magarcu koji je parkirao BMW na sred trotoara u centru.

„Bilo nekada onih nalepnica što se teško skidaju „bahato parkiran“. To preko šoferke, po sred vidnog polja vozača. Onda sedneš negde pored i čekaš da se vrati budaletina, posmatraš i uživaš!“, jedan je od komentara.

„Čovjek parkirao, otišao poslom i baš tuda mora da naiđe neko bahato dijete sa roditeljima, ili ne daj bože da mu ošteti ovaj auto stečen u muci i znoju. Fuj u šta smo se pretvorili!!!!“, jedan je od najduhovitijih komentara na scenu.

A ima i nekih koji su više nego inventivni u svojim idejama: pelene sa kakom na šoferku, na primer, simpatična su kazna i blaga za ovakve likove, a jedna Tviterašica ‘radikalizovala’ je pristup problemu: „Ja sam imala obicaj da dignem kolica na haubu, pregazim ja po haubi i sa druge strane skinem kolica!!!“

Za predlog sa pelenom i kakom bilo je najviše glasova, pa se i mi ovim putem pridružujemo čestitkama i pozdravima za vlasnika bembare. I sve njemu slične. Sportski pozdrav, i pazite, nikada ne znate kakav mali huligan u kolicima može da se provoza pored vašeg parkiranog auta.

‘Na kant bi svi stali’: Na jedno parking mesto u NS ustremila se 3 vozača

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

612 Shares
612 Shares
Share via
Copy link