Poznati Vesti

Muzičar Merilin Menson osuđen jer je tokom koncerta snimateljki izduvao nos u lice

merilin menson

Američki šok-roker Merilin Menson osuđen je na 20 sati društveno-korisnog rada i novčanu kaznu, nakon što je priznao da je izduvao nos snimateljki u lice na koncertu u Nju Hempširu 2019. godine.

Menson (54) čije je pravo ime Brajan Vorner, optužen je za dve prekršajne tačke, a priznao je samo optužbu za izduvavanje nosa u sporazumu o priznanju krivice sa tužiocima.

Tužioci su odbacili drugu optužbu, u kojoj se navodi da je Menson pljunuo snimateljku, prenosi Asošiejted pres.

Pevač je kažnjen sa nešto više od 1.400 dolara, a sudija je pristao da dozvoli Mensonu da služi društveno-koristan rad u Kaliforniji. Menson mora da pruži dokaz o svom društvenom radu do 4. februara.

Kako podseća AP, Menson je optužen po dve tačke za napad na snimateljku Suzan Fountejn, kada joj je prišao na bini, prislonio lice kameri koju je držala, i na nju izduvao nos, i to u dva navrata.

Fontejn je izjavila da je to „najodvratnija stvar koju je ljudsko biće moglo da uradi“.

Menson se na suđenju pojavio u crnom odelu i nosio tamne naočare za sunce. Tužilac Endrju Livernoa rekao je da je to njegovo prvo krivično delo i da nije imao ranije dosijee.

Fountejn nije bila prisutna na suđenju. Menson se prvobitno 2021. godine izjasnio da nije kriv, a njegov advokat je tada rekao da način snimanja koji koristi Fountejn obično izlaže snimatelje „slučajnom kontaktu sa telesnim tečnostima“.

Nekoliko žena tužilo je Mensona poslednjih godina zbog optužbi za seksualno i drugo zlostavljanje. Većina njih je odbačena ili je postignuto poravnanje, uključujući tužbu koju je podnela glumica iz „Igre prestola“ Esme Bjanko.

Izvor: Tanjug

Hrvatica nije htela da plati kazne već da ih odrobija, ali u zatvoru nema mesta (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link