Magazin

Vlado Georgiev izvređao Srđu Jankovića zbog maske i navukao na sebe bes tviteraša (FOTO)

srdja-jankovic-2

Kantantur Vlado Georgiev na vrlo neprimeren način je izvređao imunuloga Srđu Jankovića, samo zato što je nosio masku u studiju, a bio je sam. Tviteraši žestoko isprozivali Georgieva, koji je i sam nosio masku.

Pandemija korona virusa, izolacija, samoizolacija, vanredno stanje…. sve je to ostavilo i te kako uticaja na sve nas, a stručnjaci smatraju da će se negativni efekti svega tek pokazivati, piše Mondo.

Nervoza je sveprisutna, a na društvenim mrežama nastavlja se olako vređanje, etiketiranje… Ni kantautor Vlado Georgiev ne preza od teških uvreda, pa čak i ako je reč o uglednim osobama, lekarima koji su se “nosili” sa epidemijom, ukazivali, govorili, savetovali.

Georgiev je na svom Tviter nalogu napao i izvređao imunologa Srđu Jankovića zbog maske koju je nosio preko lica, a bio je sam u TV studiju.

Naravno, Georgiev, koji zastupa “antivakcinaške stavove”, a nije daleko ni od onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča(!), nije propustio da pomene Bila Gejtsa, multimilijardera, koji se zalaže za vakcinaciju svih.

Nije se Georgiev tu zaustavio, nastavio je da vređa sve koji nose maske u automobilima i na drugim mestima…

 

Mnogi tviteraši su mu odgovorili, poručivali “šlager pevaču”, kako su naveli, da vređa pristojnog čoveka kakav je Srđa Janković i ukazivali su mu na to da je Janković stavljanjem maske u studiju upravo želeo da da poruku svima da opasnost od virusa nije prošla i da je važno i dalje se zaštititi.

– Imbecil je svako ko sedi potpuno sam i nosi masku i priča sa maskom – uzvratio je Georgiev.

Pojedini tviteraši, međutim, pomenuli su ovom pevaču iz Crne Gore da je sam propagirao nošenje maski na početku pandemije i podsetili su ga na tvit u kojem piše:

– Bravo glupanderi, svi koji se smejete na maske i rukavice i koji mlatite i kijate i pipkate sve i svuda.Gotovo niko ništa od zaštite ne nosi… jad! – napisao je Georgiev na početku epidemije, uz svoju fotografiju u prodavnici sa sve maskom na licu.

Bilo je i onih koji su Georgievu poručili da “ćuti i da ide da napravi još jednu istu pesmu”, nazivali su ga “šlager pevačem”, “budalom” i slično…

Georgiev koji zastupa jednu od popularnih teorija da sve hoće da nas vakcinišu i čipuju kako bi još lakše kontrolisali svet, nije usamljen u tome.

I njegov kolega Toni Cetinski slično misli, ili nekadašnji ruski teniser Marat Safin… A poznato je i da je Novak Đoković izrazio sumnju u vakcinu koje, inače, još nema, a pitanje je da li će je i biti.

SZO: Masovno nošenje maski može doneti više štete nego koristi

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link