Poznati

Vlado Georgiev u klinču sa bivšom hrvatskom premijerkom: „Ona je jedna radioaktivna, ksenofobična budaletina“

vlado-georgiev
Foto: Printscreen

Crnogorski pevač Vlado Georgiev na nekadašnjem Tviteru, a sadašnjoj društvenoj mreži „X“ upao je u verbalni sukob sa bivšom hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor, prenosi B92.

Svađa je počela nakon što je Kosorova na Tviteru objavila sledeće:

„Crnogorski predsednik kaže da problemi, otvorena pitanja između Crne Gore i Republike Hrvatske, nisu iskrsli u njegovo vreme, tako da on nije odgovoran. Crna Gora nije ni ušla u NATO u njegovo vreme, pa eto. A da neki bivši u RH nisu hteli Crnu Goru u EU. A koji to?“

Crnogorskog pevača ovo je očigledno izrevoltiralo te se oglasio, pa u komentarima odgovorio bivšoj hrvatskoj premijerki:

„Gospođo Kosor… Vi ste takvo gov*o, vi ste takvo ništavilo i molio bih vas da prestanete da ser*te na Tviteru… jer sere*e, a stvarno ste nebitni…“, napisao je on.

Kosor ga je optužila da je bot i najavila da će ga blokirati, a on je nastavio.

„Završio bih ovo veče konstatacijom da je Jadranka Kosor radioaktivna ksenofobična budala, apsolutno nebitna i iz samo njoj znanih razloga, bezbroj puta pre toga je napala Jakova Milatovića i našu Crnu Goru, Srbiju. Poruka za laku noć: umesto toga da ćutiš, ti ser*š. Laku noć“, napisao je on, dok su ga neki u komentarima pitali da li misli da je u redu da vređa jednu ženu. On im je na to odgovorio:

„To nije žena, to je ratni huškač i fašista, verifikovana odavno, pozz“, napisao je on

Vlado Georgiev opleo po Ani Brnabić i Kriznom štabu: Kakvo osiono trabunjanje!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link