Magazin

Novak Đoković: Ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu protiv korone

Najbolji srpski sportista Novak Đoković diskutovao je na Fejsbuku sa svojim kolegama o trenutnoj situaciji, ali i mnogim drugim temama.

U „lajvu“ su učestvovali još Dušan Borković, Dušan Lajović, Aleksandar Atanasijević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Marko Pantelić, Janko Tipsarević i Filip Krajinović.

U fokusu je bila aktuelna situacija oko pandemije koronavirusa, a Đoković je istakao da će mnogo vremena proći dok se sve ne bude vratilo u normalu.

„Stvari definitivno neće biti iste i pitanje je kada će se vratiti u normalu. Ovo traje i trajaće možda još ovoliko, a možda i duže. Period koji ćemo svi da iskoristimo dobro da promislimo kako da nastavimo da pristupamo svojoj karijeri, profesionalnom životu… Za nas tenisere iziskuje mnogo putovanja. Po meni će to biti izazov broj 1, apsolutno“, rekao je Đoković, a preneo b92.

Đoković je istakao i da će putovanja predstavljati najveći problem, te da će tema koronavirusa biti duboko utisnuta u svest svakog čoveka.

Novak je govorio i o eventualnom vakcinisanju protiv Covid-19.

„Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam. Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike šanse, koliko sam razumeo odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtev za obaveznu vakcinu, koje još nema“, istakao je između ostalog Đoković.

Zbog ovog Đokovićevog poteza Supermen će ubuduće nositi „N“ na kostimu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link