Magazin

Vlado Georgiev o Kriznom štabu i „ostaloj gologuziji“: Nabijte masketine i gledajte TV

Krizni štab Vlade Srbije doneo je nove, pooštrene mere borbe protiv koronavirusa, a glavna novina je obaveza nošenja zaštitnih maski i na otvorenom. Tim povodom oglasio se i pevač Vlado Georgiev, sa još oštrijim kritikama.

Popularni pevač često kritikuje nadležne organe, a čim je proglašeno da ćemo od sad morati da nosimo maske i na otvorenom, pevač je na Tviteru prokomentarisao salvom uvreda.

“Je li realno da ljudi ovo trpe? Je li realno? Maske koje ne štite ni od čega da se nose sa otvorenom? Sagnite se ovom šljamu, uskoro će vam raditi šta požele”, napisao je uz link vesti sa portala Nova.

Ubrzo se nadovezao daljim kritikama.

“Krizni štab i ostala gologuzija u kompletu sa svim globalističkim satanističkim govnima SZO mogu samo da daju preporuku za nošenje maski i nikako da narede. Niko nema pravo da izdaje naređenje za nošenje maski na kojima piše da nisu zaštita”, nastavio je.

“Svaki tiranin opstaje ISKLJUČIVO na kukavičluku naroda. Koliko ste spremni da budete potlačeni toliko će vas i gaziti. Eto tako. Nabijte masketine i gledajte TV”, dodao je Georgiev.

Podsetimo, Krizni štab je danas odlučio da nošenje maski postane obavezno za sve, i to i na otvorenom prostoru, a razmatrana je izmena Zakona o prekršaju – u koji bi mogla da bude upisana i ova stavka, da bi se kršenje ove mere tretiralo kao prekršaj i kažnjavalo mandatnom kaznom.

Krizni štab je izgubio autoritet, a lekari zahtevaju vraćanje Komisije za zaštitu stanovništva od zaraznih bolesti

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

258 Shares
258 Shares
Share via
Copy link