Film Vesti

Glumica Vesna Trivalić se posle 17 godina vraća u Srbiju

Vesna-Trivalic

Jedna od omiljenih srpskih glumica, Vesna Trivalić, zbog porodice je zapostavila glumačku karijeru. Naime, ona godinama živi u Dubaiju sa suprugom Nenadom i sinom Nikolom, a zbog ljubavi prema suprugu, ona je promenila adresu stanovanja i glumu stavila „na čekanje“.

Posle skoro dve decenije, Vesna je odlučila da se vrati dobrim starim navikama i životu u Srbiji, te je fanove obradovala vešću da će se vratiti u srpsku prestonicu.

Ostvarila je brojne zapažene uloge u domaćim serijama, a jedna po kojoj je mnogi pamete jeste uloga Cakane u humorističkom serijskom ostvarenju „Otvorena vrata, a njene replike iz ovog serijala se i dan-danas prepričavaju.

Vesna gotovo nikada nije pričala o svom privatnom životu, a glumi se vratila tek pre nekoliko godina. Međutim, sada je otkrila lepe vesti:

„Stavite dve moje rečenice. Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost“, rekla je Trivalićeva za Kurir, a prenosi Nova.

 

12 Shares
Share via
Copy link