Beograd Magazin

Anđela je napustila školu i radila za 18 hiljada, sad je svetska diva i dobija 7 puta više po jednom poslu

andjela peric
Foto: Instagram/pankibelle

Anja Anđela Perić (27) svojevremeno je napustila srednju školu i nastavila da je pohađa vanredno da bi se zaposlila. Radila je u kafiću u Beogradu i po 15 sati dnevno za 18.000 dinara.

Onda joj se sudbina osmehnula i neverovatnim sticajem okolnosti dobila je ponudu koja se ne odbija.

– Kao većina mojih vršnjaka, nisam bila baš u prilici sebi da priuštim sve što želim. Nažalost, roditeljske plate su toliko minimalne da me je bilo sramota i da tražim nešto. Mladi danas nemaju drugog izlaza sem da kao ja, rade za mesečnu platu od 18.000 dinara od koje ne možete mnogo, da ne kažem ništa – ovako je Anja počela svoju priču 2017. godine.

U kafić u kom je Anja radila je sasvim slučajno na kafu svratila naša mankenka Agneta Azirović, koja radi kao skaut za modele.

– Radila sam u jednom beogradskom kafiću kao konobarica, mnogo puta i po 15 sati dnevno. Bilo je strašno jer nas vlasnik lokala nije tretirao kao ljude. Bog me je pogledao jedno popodne kad je Agneta Azirović ušla sa svojom ćerkicom u baštu lokala i kad sam je uslužila, spontano smo ušle u priču. Dala mi je svoju vizit karticu i rekla da se javim jer imam veliki potencijal da budem odličan model – ispričala je.

– U tom trenutku sam imala plavu kosu i veštačke nokte kao i većina devojčica u Beogradu. Posle par dana sam došla kod Agnete u agenciju Crystal i sve se to promenila, vratila sam prirodnu boju kose, ošišala se i skinula veštačke nokte. Tako moja manekenska karijera kreće – rekla je Anja.

Prošlo je jako malo vremena, a za Anju su već počele da se grabe vodeće svetske modne agencije.

– Jako je nezahvalno pričati o ciframa u Srbiji, ali to ću uraditi jer želim da dam nadu drugim devojčicama u Srbiji da zaista svojim radom mogu da se izbore i zarade. Zaradim po jednom poslu i do sedam puta više nego što su bila moja mesečna primanja koja sam imala u kafiću – otkrila je Anja.

Evo kakvu je promenu Anji u životu donela bolja finansijska situacija.

– Dala mi je sigurnost i spokoj, sada ne moram da mislim da li ću imati da platim račune na kraju meseca – rekla je za kraj.

Izvor: Zadovoljna.rs

Godinama je bio ugostitelj, a danas je 68-godišnjak iz Novog Sada najpopularniji svetski model

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
20 Shares
Share via
Copy link