Lifestyle Poznati

Smrt sina nije mogla da preboli, na sahrani je pokušala da uđe u njegov kovčeg, na kraju je sebi oduzela život

ana-nikol-smit
Foto: Ana Nikol Smit sa sinom i ćerkom/Printscreen

Iako je prošlo 15 godina od smrti Ane Nikol Smit njena priča i dan – danas privlači jednaku pažnju kao kada je bila živa.

Pamte je kao problematičnu, ekcentričnu i nestvarno lepu zvezdu koja se proslavila brakom sa naftnim tajkunom, a koja je sebi okončala život nakon godinu dana nakon smrti sina prvenca Daniela Vejna Smita.

Iza sebe je ostavila i ćerku za koju kažu da je njena kopija i koja danas ima 15 godina.

Upravo njeno rođenje bio je razlog posete njenog starijeg brata Daniela, koji je želeo da je vidi, a skončao je u dečijoj sobi nakon što se predozirao lekovima svoje majke, piše Blic Žena.

Anin brak sa prvim suprugom

Inače, Ana je Danijela dobila sa samo 17 godina, iz braka sa Bilijem Vejnom Smitom, koji je bio kuvar u jednom restoranu brze hrane.

Nekadašnja holivudska zvezda tada mu je bila pomoćnica i i dalje je koristila svoje pravo ime – Viki Lin Hogan. Oboje su napustili srednju školu sa 14 godina, a venčali su se kada je Ana imala 17.

Godinu dana kasnije rodila mu je sina Daniela Vejna.

Ipak, Ana nije imala nameru da bude tipična domaćica, niti je dolazilo u obzir da ne radi.

1991. godine počela zaposlila se u jednom striptiz klubu u Hjustonu, gde je i upoznala svog drugog supruga Dž. Hovarda Maršala.

1993. godine stavila je tačku na brak sa Bilijem, a mnogio izvori tvrdili su da je njihov razlaz usledio daleko pre jer jer na posao dolazila sa bebom.

Danielovo odrastanje

Daniela je čuvala Anina majka sa kojom je ostao do svoje 6. godine. Bili se čak nije ni pojavio na sahrani svog sina, već je pomen održan nezavisno, u Teksasu.

S obzirom na buran život svoje majke, Danijel je privlačio pažnju medija od najranijih dana, a tada se često pisalo o njemu kao problematičnom dečaku.

Danijel je veoma teško podneo razvod roditelja, a nisu pomogle ni česte selidbe, kao ni drugi brak njegove majke sa vremešnim tajkunom.

Glumačka karijera

Sa samo 16 godina dobio je ulogu u majčinom rijalitiju “Anna Nicole Show” gde je igrao sebe, ali kasnije više nije želeo da se pojavljuje u seriji.

Ipak, kasnije se pojavio u nekoliko holivudskih filmova poput “To the Limit” i “Skyscraper”.

Iako je u ovim filmovima igrao samo male uloge, mnogi su cenili njegove glumačke veštine i predviđali mu svetlu budućnost, međutim, sve je promenio njegov problem sa narkoticima i lekovima.

Rođenje sestre i tragičan kraj

Nakon što se njegova majka porodila i donela na svet ćerkicu Danijelin Birkhed, Daniel je požurio put porodilišta na Bahamima kako bi je video.

Nažalost, Daniel je skončao upravo u toj sobi, nakon što je zaspao kraj kolevke.

Ana je napre mislila da čvrsto spava, i pokušavala je svim silama da ga probudi, dok je u drugoj ruci držala svoju tek rođenu ćerku, a potom alarmirala lekare.

Preminuo je od smrtnosne kombinacije antidepresiva i narkotika, a neki tvrde da su narkotici i bili razlog zašto je u samo par nedelja pred smrt izgubio 9 kilograma.

Da bi je izveli iz bolnice lekari su morali da joj daju ogromnu količninu sedativa, a kasnije je na sahrani napravila incident kada je otvorila kovčeg i pokušala da uđe unutra.

Njegovu smrt podnela je veoma teško, i do kraja nije mogla da se pomiri sa tim da ga više nema.

Postala je suicidalna, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti.

Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete, sve dok pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi.

Bila je najfatalnija plavuša 60-tih, volele su je mnoge poznate face, ali njena najveća ljubav bila je heroin

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link