Magazin

Novosađanka koja je oduševila Rijanu niže uspeh za uspehom u svetu mode

marija žeželj
Foto: Profimedia

Sećamo je se kao vlogerke koja je osvojila Jutjub, napisala knjigu, proglašena licem godine 2016. u Italiji na takmičenju „The Look of the Year“. Potpisala je ugovor sa Universalom, snimila pesmu i spot pa se prošetala svetskim modnim pistama.

Manekenka Marija Žeželj ima samo 23 godine, a u svetu modelinga ređa uspeh za uspehom već neko vreme.

Prošle godine je postala zaštitno lice čuvenog Rijaninog brenda Fenty Beauty, ali ni to nije bilo preterano iznenađenje s obzirom na to da je radila revije za najveća imena svetske mode među kojima su Dolce & Gabbana, Elizabeta Franchi, Emporio Armani, piše Zadovoljna.rs.

Ono što je karakteristično za Mariju Žeželj je što se od samog početka karijere, dok je još bila devojčica, sklanjala od bilo kakve vrste skandala, o njenom privatnom životu se gotovo ništa ne zna niti se pisalo. Retko daje intervjue, a kada to čini oni su isključivo u funkciji reklamiranja knjige, pesme, spota koji je snimila.

– Kada sam počela da se bavim Jutjubom, skandali nisu bili toliko prihvaćeni i zastupljeni, ali se vremenom i to promenilo. Nikada se ne bih okrenula skandalima i nikada ne bih zarad svoje dobiti radila nešto neprikladno i nešto što štetno može da utiče na decu koja me vole i prate, rekla je svojevremeno.

Jedina situacija za koju se zna da je bila neprijatna i javna, desila se kad je jutjuber Vanimy komentarisao ponašanje svojih kolega i tom prlikom rekao da je Marija arogantna i uobražena, posle čega je armija njegovih fanova počela da joj šalje neprijatne, pa čak i preteće poruke u inboks.

Prava drama nastala je veče nakon što je Marija objavila video u kom objašnjava da joj je jako stalo do fanova i da joj je žao što su mnogi promenili mišljenje o njoj.

Vanimyjev Instagram profil je bio misteriozno obrisan. Jutjuber je onda u videu rekao da je siguran da je Marija platila hakeru da uđe u njegov profil kako bi ga obrisao. Marija se tada nije oglašavala.

Izvor: Zadovoljna.rs

Omčo je najpopularniji jutjuber na Balkanu, mesečno od snimaka zaradi 20.000 do 30.000 €

Share via
Copy link