Lifestyle Magazin

Violeta (55) ima unučiće, petoro dece i telo tinejdžerke: Zategnuta kao praćka, izgleda ko Boginja i otkriva svoju tajnu

violeta model
Printscreen/Instagram/violeta.zuvela

Violeta je model, baka i majka petoro dece. Ona je na Instagramu postala popularna jer sa ostalim ženama deli savete o lepoti i zdravlju.

Inače, ona ima 55 godina, ali ističe da se nikada bolje nije osećala u svojoj koži.

– Mnogi me pitaju kako mi je tako lepa koža. Moja tajna je da svaki dan horistim hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 50 i to primenjujem već 23 godine – otkriva ona.

Violeta je počela da se bavi modelingom kada je imala samo 17 godina, a kako kaže, u tom periodu se izgladnjivala i jela je samo 1.000 kalorija dnevno.

– Izgladnjivala sam se. Bila sam mršava i izgledala kao hodajuća vreća kostiju – rekla je za „Dailymail“.

Posle pet godina rada kao model, ipak je donela veliku odluku u svom životu i napustila taj svet iako je počela da broji uspehe, ali zbog toga nikada nije zažalila.

Violeta već godinama neguje svoje lice, vodi računa o ishrani i trenira.

Kada su njena deca odrasla, Violeta se okrenula sebi i počela da vodi računa o zdravlju.

– Sada imam mnogo zdravije razmišljanje kada je moda u pitanju. Modelingu sam se vratila 2017. godine kada sam saznala da su „zrele“ manekenke sve popularnije – rekla je Violeta.

Ona dodaje da je pre nekoliko godina primetila kako se njeno telo i lice ubrzano menjaju, ali joj se zapravo svidelo to što vidi u ogledalu.

– Uvek sam verovala u prirodnu lepotu, te sam pustila da stvari idu svojim tokom. Pridružila sam se modnoj agenciji i otvorila „Instagram“ kako bih inspirisala žene širom sveta. Želim da pokažem današnjim ženama da mogu da graciozno stare bez botoksa i filera, da mogu da prestanu da frabaju kosu, da mogu da se oblače moderno i da jedu sve, ali umereno – ističe ona, a prenosi „Mirror“.

Izvor: Ona.rs

Od depresivne domaćice do sedokose lepotice i modela: Nemojte me zvati ‘starom’ (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
56 Shares
Share via
Copy link