Lifestyle Magazin

Zukorlićeva udovica šeta torbu od 4.000 evra, hvali se luksuzom o kom pola Srbije samo sanja

Muamer Zukorlić i Belkisa Crnovršanin Foto: Nenad Mihajlović, Printscreen / Instagram / belkisacrnovrsanin

Belkisa Crnovršanin, za koju su mediji pisali da je sklopila šerijatski brak sa pokojnim muftijom Muamerom Zukorlićem, na svoj Instagram profil često kači fotografije na kojima je u skupocenoj odeći, a naročito se ističu njene skupe torbe.

Tako je lepa novinarka iz Novog Pazara sada na svoj profil postavila sliku na kojoj drži torbu koja košta oko 4.000 evra. U pitanju je tašna „dior“, koji je poslednji modni hit i može se videti na sajtu pomenutog luksuznog modnog brenda.

Belkisa je uz fotku na kojoj pozira dok stoji ispred ogledala napisala i poruku: „Plod niče iz sjemena, a djela iz misli“.

Zanimljivo je da je ona objavljivala i fotografije skupih automobila na svom profilu, ali ih je obrisala. Tako se Belkisa nedavno slikala u Londonu u „poršeu panamera“ vrednom 150.000 evra, ali je ta fotka ubrzo nestala s njenog profila, kao i mnoge druge.

Veliku pažnju privukla je kada se slikala u džamiji, a na sebi je imala sako „balensijaga“ vredan čak 10.000 dolara.

udovica muamer zukorlic
Foto: Printscreen / Instagram / belkisacrnovrsanin

Ona je zaposlena na jednoj lokalnoj televiziji, te su na internetu mnogi pisali da je neobično kako može da priušti sebi ovako luksuzne stvari.

Belkisa Crnovršanin, iako i sama novinarka, ne daje izjave za medije, ali je 6. novembra, na godišnjicu smrti svog navodnog supruga po šerijatu, postavila status koji se po svoj prilici odnosi na Zukorlića.

– Život je trag za one koji nastave da žive, umiranja nema, mnogo je uzdaha duše od kojih se zemlja zatresla, od mog se zemlja prelomila. Negdje daleko a nikad bliži. Trag po trag živim. 6. 11. 2021. – 6. 11. 2022.

Ona je dodala još jednu poruku.

– Nisam te ja birala. Mi smo bili suđeni i pre nego što smo se rodili i nisam ja veo niz kosu pustula, to bio si TI. I bila sam zapisana na tvojoj stranici knjige i bio si zapisan na mojoj i nisam te dala kada su te čupali iz moje duše i nisi me dao kada su ti čupali mene iz tebe,a srce voli gde god da se sakrije – napisala je u objavi na Instagramu Belkisa, a zatim postavila fotografiju muškarca i žene koje se drže za ruke, iako im se lica ne vide.

– I kada su naši dolasci i tvoj odlazak, i kada je vatra i kada je led u prsima, pozivaću se na ljubav… I kada mi sude i kada me poriču, uvek se pozivam na ljubav stazom koju smo prošli, ostavljajući trag duša neprolazane žalosti za nama – dodala je nezvanična treća udovica pokojnog muftije, a to je učinila dan nakon što je njegova zvanično druga supruga po šerijatu, Elma Elfić Zukorlić, dala intervju za „Kurir“ u kome je, između ostalog, progovorila i o svojoj „suparnici“.

Rekla je tada da bi bilo neumesno da govori imenom i prezimenom o bilo kojoj osobi, posebno jer se pred nekim od njih nalazi budućnost, a u toj budućnosti i materinstvo.

– Saosećam s njima jer je im je privatni život izložen javnosti. Naravno, ukoliko nekome ne smeta da svoj život izlaže javnosti, ja na to neću imati nikakve komentare. Sebe ni tada, a ni sada nisam videla u tom filmu ili seriji, ma čijeg formata bila. Moj film je bio život s muftijom, vrlo intenzivan i plodotvoran i na privatnom i društveno-političkom planu. Iza svega toga stoje rezultati, kako zajednički, tako i pojedinačni, i to su fakti – kazala je Elma za „Kurir“.

Podsetimo, nakon što je „Kurir“ objavio da je upravo mlada novinarka bila treća žena Muamera Zukorlića po šerijatu, ona se oglasila na svom Instagram profilu.

– Da li sam bila u šerijatskom braku sa rahmetli muftijom Muamerom Zurkolićem, o tome nisam nikada htela da govorim za medije. Nisam od onih koji će privatnost iznositi u javnost zarad ličnih interesa – napisala je Belkisa tada.

Inače, pokojni Muamer Zukorlić ostao je do kraja života u građanskom braku sa Umejom Zukorlić, koja je bila njegova jedina zakonski priznata supruga.

3 Zukorlićeve žene ratuju oko muftijinog bogatstva, a on sve prepisao ocu, bratu i telohraniteljima

60 Shares
Share via
Copy link