Magazin

Luksuzni stan među oblacima: Zavirite u privatni avion Novaka Đokovića (VIDEO)

đoković avion
Foto: Printscreen

Zbog profesionalnih obaveza i turnira na potpuno različitim stranama sveta, vrhunski teniseri su prinuđeni da sate i sate provode u putu i avionu. Takav je slučaj i sa trenutno najboljim igračem na planeti, Novakom Đokovićem.

Iako je do sada jedan avion domaće aviokompanije dobio ime po njemu, prvi reket sveta nema privatnu letelicu, iako bi bez problema mogao vrlo lako da je priušti. Očigledno Đokoviću mnogo više odgovara da kada putuje iznajmi avion, pa je tako već godinama klijent kompanije “NetJets”, koja mu obezbeđuje poseban prevoz.

Zbog toga se i može reći da srpski na izvestan način ipak poseduje privatni avion, koji je potpuno prilagođen svim njegovim potrebama, jer je u pitanju jedna od najmodernijih letelica.

Pored vrhunskog komfora koji letelica pruža svim putnicima, opremljena internetom, kao i kutkom sa sa zabavnim sadržajem, tako da je moguće da se vreme tokom dugih prekookeanskih letova prekrati gledanjem raznih sadržaja.

– Sport kojim se bavim podrazumeva neprestana putovanja. Ali kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvek na vreme stignem na destinaciju, rekao je jednom prilikom Đoković.

Novak je iznajmljivao privatni avion i tokom Adrija tura, pošto je on išao po njegove kolege Dominika Tima i Aleksandera Zvereva, a njime je leteo s porodicom i u Zadar, gde se održavao drugi deo Adrija Tura, koji je kasnije prekinut zbog širenja korona virusa. Da Novakov slučaj nije usamljen, svedoči i to što usluge pomenute kompanije koristi i jedan od njegovih najvećih rivala, Rodžer Federer, koji je u penziji.

Izvor: Sportal.blic.rs

Vila porodice Đoković u Rumi ostavlja bez daha (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link