Magazin

Za srpskom glumicom su uzdisali mnogi muškarci, udala se za italijanskog moćnika i otišla iz zemlje

tatjana-tanja-pujin
Foto: Printscreen

Naša glumica Tatjana Tanja Pujin bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka.

Ona je ostvarila zapaženu ulogu u filmu „Sulude godine“ gde je glumila medicinsku sestru. U tadašnjoj Jugoslaviji mnogi muškarci ludeli su za atraktivnom glumicom, a njeno srce osvojio je Italijan.

Kad se na Balkanu zaratilo, Tatjana se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija, savetnika pres-kabineta predsednika Italije, ali je njihov brak bio kratkog daha.

Ona se posle razvoda vratila u Srbiju, a onda se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

– Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija.

Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju – rekla je ranije za „Blic“ i dodala:

– Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bi mogla ja.

tatjana-tanja-pujin-2
Foto: Printscreen

Tanja Pujin je glumila i u „Hajde da se volimo“, „Oktoberfestu“, „Špijun na štiklama“, „Tako se kalio čelik“, a jedna od njenih zapaženijih uloga uloga bila je kada je glumila Ciganovićeve ćerke u seriji „Bolji život“.

Tanja je imala u filmovima u kojima je glumila i izazovne scene, ona je nakon udaje radila i na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar saradnik.

Bila je jedna od najplaćenijih pevačica 90-tih, sada čisti stanove i brine o starim ljudima

Izvor: Espreso

94 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap