Svinjska rebra ispod sača

0
svinjska-rebra-ispod-saca-recept
Recept za svinjska rebra ispod sača / Recepti Milica Mihailović

Svinjska rebra ispod sača

u kućnim uslovima

Kako spremiti svinjska rebra ispod sača kod kuće? Jednostavan recept nam otkriva Milica Mihailović na svom blogu. Svinjska rebra ispod sača sa krompirom, celerom, šargarepom i začinima.

POTREBNI SASTOJCI

  • 2 kg svinjskih rebara
  • 7 glavica crnog luka
  • 2 šargarepe
  • pola celera
    3-4 kašike masti
  • ruzmarin
  • so
  • biber
  • aleva paprika
  • voda za nalivanje, oko 300-400 ml

U nastavku se nalazi video recept u kojem je objašnjen način pripreme!

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here