Magazin Poznati

Sloboda Mićalović pre Vojina volela muža svoje koleginice – njihova priča kao stvorena za filmski scenario

sloboda i vojin
Foto: Printscreen

Popularna domaća glumica Sloboda Mićalović godinama je u harmoničnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a retki su oni koji pamte njenu prvu veliku ljubav.

Sloboda je pre Vojina u vezi bila sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je danas u bračnoj zajednici s glumicom Milenom Vasić.

Sloboda i Jug su bez obzira na raskid ostali u dobrim odnosima, a Milena nikada nije imala problem sa tim.

– Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje – rekao je Jug svojevremeno za Kurir.

Kada je reč o ljubavi Milene i Juga, imaju priču koja je kao stvorena za filmski scenario. Naime, oni su u vezi bili pre više od 20 godina, potom su raskinuli i svako je otišao na svoju stranu.

Jug se oženio drugom ženom i dobio sina Vuka, a Milena je u braku dobila ćerku Lanu i sina Nikolu. Međutim, oboje su se razveli od svojih tadašnjih partnera, a sudbina ih je nakon toga ponovo spojila.

jug i milena
Jug Radivojević i Milena Vasić, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Obnovili su ljubav, a 2014. godine su se venčali. Godinu dana kasnije dobili su sina Lava.

– Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: ‘Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi – ispričala je jednom prilikom Milena Vasić, koja je prošle godine demantovala da se razvodi od reditelja.

Izvor: Nova

Srpske glumice od prvih uloga do danas: Neke su neprepoznatljive zbog estetskih korekcija (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
72 Shares
Share via
Copy link