Magazin Srbija

Siniša Mali se izlupao za sve pare i pokazao da mu je s pravom poništen doktorat

Nije zgoreg da se vremena na vreme podsetimo ko upravlja državom kako bismo bili svesni s kakvim kapacitetima dočekujemo budućnost. Sva je prilika, srpsku ekonomiju čeka teška jesen i zima, ali ne sumnjamo da će ministar finansija Siniša Mali stvoriti iz ničega koju milijardu viška, to mu je specijalnost.

Poznato je da je kao stanovnik Britanskih Devičanskih Ostrva preko ofšor kompanija u tajnim poslovima stekao 24 luksuzne nekretnine. Šest luksuznih stanova mu je oduzeto, ali mu je ostalo 18.

Oduzet mu je i doktorat. Tačnije, poništen je, nakon što je komisija Beogradskog univerziteta utvrdila nečasno akademsko ponašanje. U prevodu, prepisao je rad gotovo od reči do reči.

To mu nije zasmetalo da briljira u finansijskim poslovima. Tako se prilikom predstavljanja izvoznih rezultata Srbije za samo 44 sekunde izlupao za medalju i pokazao da bi moglo da se razmisli i o poništavanju diplome osnovne škole.

Portal Moja Hercegovina je objavio je tekst o tome kako je Siniša Mali, čitajući izvoz u dinarima koji država Srbija beleži tokom prethodnih sedam godina, iznenadio je i đake prvake.

Mali je čitao brojeve u stilu deteta iz obdaništa (11 hiljada miliona milijardi) i u trideset sekundi ministar finansija napravio je brojne greške, iznoseći pogrešne iznose ukupnog izvoza Republike Srbije u inostranstvo, a da stvar bude još interesantnija, to je uradio u Narodnoj skupštini Srbije, piše Moja Hercegovina.

Snimak je iz oktobra 2019. godine.

Kako je to izgledalo, pogledajte u u videu ispod.

Siniša Mali: Najradije bih pocepao doktorat i napisao još jedan

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link