Magazin

Mali influenser proziva velikog “baksuza”, Vučić-jastučić prezrivo odbrusio “stručnjaku”

vucic i mali
Printscreen

Navučeni na Instagram.

Znate šta je mnogo bitnije od rada, doduše samo u Srbiji? Privid rada, a u tome su i ovog puta zablistali predsednik Srbije i potpredsednik Vlade.

Aleksandar Vučić i Siniša Mali su otputovali u Kinu na forum inicijative „Pojas i put“ kada je potpisan sporazum o slobodnoj trgovini Srbije i Kine. Ipak, odlučili su da se opuste uz fudbal.

Odlučili su još jednom da je san precenjen (što je poruka koju je predsednik često slao narodu) i da bi bila dobra ideja da gledaju meč reprezentacije Srbije protiv Crne Gore u pola noći.

Odlučili su i da se jave iz daleke Kine snimkom koji su SNS botovi nazvali „simpatičnim“, a ocenili su i da su obojica smešni i poželeli mnogo sreće.

„Evo skoro je ponoć ovde u Kini…“, počeo je Mali, a onda je u pozadini predsednik Vučić odlučio da predstavi sebe kao čoveka koji neprestano radi. Odjednom je uzeo papir i olovku sa stola i počeo nešto revnosno da radi. Naravno, sve vreme je slušao šta priča Mali, pa mu koncentracija nije bila na zavidnom nivou. Ali privid je bitniji od rada.

„Dali smo sebi još tri sata posla da radimo još nešto kako bi sačekali utakmicu naše reprezentacije, utakmica kreće za tri sata. Tako da… Radujemo se, ja se nadam uspehu naše reprezentacije pošto nam je potrebna pobeda…“, rekao je Mali, a onda je predsednik uradio ono što obično radi. Upao je u reč sagovorniku.

„Nadamo se, i ti si postao stručnjak“, rekao je Vučić sa blagim prezirom prema vlogeru.

Ubrzo je usledio odgovor.

„Pa šta ću? Moram. Naravno i pobedićemo, Srbija pobeđuje“, rekao je Mali, a onda napravio dramsku pauzu… Očekivao je odgovor predsednika, a kako nije došlo do toga odlučio je da ga „pecne“.

„Da ili ne? Evo ga baksuz, sad će on da kaže nešto“, rekao je Mali kada je usledila neprijatna tišina jer je aludirao na to da Vučić donosi lošu sreću reprezentaciji. Pokušavao je da isprovocira čoveka sa jastukom da se obrati.

„Nadamo se da ćemo pobediti, prvo skoči pa reci hop“, rekao je diplomatski predsednik.

Podjednaku pažnju je privukla činjenica da je predsednik sve vreme imao jastuk između sebe i kamere, a mnogi su ocenili da je to uradio jer mu se ne dopada kako trenutno izgleda zbog viška kilograma. I da na televiziji je bile jedna kineska televizija čisto da ambijent bude upotpunjen.

„Da li to on krije stomak?“, bila su česta pitanja zbog načina na koji je predsednik Vučić držao jastuk. Da li zaista nešto krije?

Izvor: Nova.rs

Vučićev sendvič od sada i u ‘online’ formatu: “Jedi parizer” nova igrica za mobilne telefone

Čitajte Luftiku na Google vestima

49 Shares
Share via
Copy link