Magazin

Romana stigla u Srbiju i ponaša se kao da je ukrala bananicu dok niko ne gleda

romana-panic
Foto: Instagram/@romana_panic

Romana Panić stigla u Srbiju.

Romana Panić stigla u Srbiju i evo kako izgleda.

Romana Panić stigla u Srbiju i evo šta je prvo uradila.

Romana Panić stigla u Srbiju i evo šta je rekla novinarima.

Romana Panić stigla u Srbiju, pogledajte na linku ispod sa kim je sedela u kafiću.

Romana Panić stigla u Srbiju, sasušila se.

Romana Panić stigla u Srbiju, evo šta je prvo objavila na instagramu.

A sad ovako:

Romana Panić koja je nedavno sa verenikom opljačkala račune građana sa bankomata u Australiji u iznosu od 22.500 dolara nakon dobrog vladanja u zatvoru puštena je posle mesec i nedelju dana na slobodu. Pre deportovanja u Srbiju bila je smeštena u centar za migrante u Brizbejnu. Filip Mrkajić, Romanin verenik, još uvek je u zatvoru. Njih dvoje moraće da nakon odslužene kazne vrate sav opljačkan novac ili će štetu morati da nadoknade kroz rad.

Po meni, ovo je sve što o Romani u ovom momentu (i duže od toga) treba da znamo.

Ali, sudeći po naslovima medija, a i Romaninom nonšalantnom ponašanju sadržanom u krilatici “čega se pametan stidi, budala se time ponosi” moguće je da će uskoro objaviti novi singl, dobiti ponudu za učešće u rijalitiju, a da nije korone i zabrane okupljanje pretpostavljam da bi već pao neki poziv za nastup u Dortmundu ili Budvi, recimo.

Biram reči da mi se ne bi za gušu uhvatile one milosrdne žene koje ako kritikuješ drugu ženu, bez obzira jel pljačkala bankomate ili ubila muža, proturaju: Žena je ženi vuk. Ili: Žena nikad nije kriva i slična sranja posrnule današnjice.

Pročitala sam i komentare koji umanjuju Romaninu pljačku (da, pljačku) jer ima toliko njih u Srbiji koji kradu mnogo više, a na vlasti su.

Dešava se očekivano, zbog bagre i lopova na vlasti i u rijalitijima relativizuju se i guraju na marginu “sitnije pljačke”, “sitnija” ubadanja nožem, “sitnije” nameštanje poslova, “sitnije” potkradanje građana, “sitnije udaranje autom” na pešačkom prelazu… sve to nekako se provuče pod plaštom velikih lopina koji su odavno trebali biti iza rešetaka. Ali nisu, pa mu Romanina pljačka dođe u rangu “ukrala sam krem bananicu dok prodavačica nije gledala”.

Stigla je, apsolvirali smo, u Srbiju, sela u kafić, napravila selfi sa i bez naočara (kao ne stidim se) i normalno, okačila fotku na instagram sa porukom: Gde god idem taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati. I još jednu varijaciju na temu: Gde god idem taj grad me prati, u mojoj glavi košava duva.

Duva bogami, granje čupa.

Niko ne očekuje da se Romana zakatanči u stan iza spuštenih roletni i do kraja života izlazi sa maramom na glavi i tamnim sunčanim naočarima, niko od nje zapravo ništa krupno ni ne očekuje, ali ajde majke ti iskuliraj bar tri dana sa objavama cveće i proleće jer će neki klinci koji te možda prate na instagramu pomisliti da je okej lapiti 22.500 dolara jer to je samo mesec u zatvoru, a posle kafić, kafa, pogled bez naočara, Sunce i “košava duva”, jelte.

“Možda ju je verenik nagovorio, možda je to radila iz ljubavi. Ljubav nas tako zaslepi”.

Okej, ali da li to znači da neko zbog tuđe zaslepljenosti treba da ostane bez novca na računu.

Smešno. I žalosno.

U mišju rupu ovde su počeli da se skrivaju pošteni, pametni, vredni, obrazovani ljudi, jer “mačketine” kolo vode i još putem dragih medija pokušavaju da poture svoje nepoštenje kao “sitni ljubavni greh” ili “sitni greh iz mladosti”.

Neće Miloje sa osmoro dece i bolesnom ženom na koju kapa voda sa tavanice obijati bankomate.

Jel to znači da je glup? On kao ne zna šta je bankomat? Nije shvatio šta je snalažljivost?

Njegovim kilogramima i stanjem niko se neće baviti, ali od Romane se već naveliko uzimaju izjave i prati svaki njen korak.

“Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje”,izjavila je mnogobrojnim medijima Romana i dodala:

“Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam”.

Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna?!

Želim svima da se zahvalim?!

Želim da se slegnu utisci?!

Ovakvoj izjavi falila je jedino fotografija na kojoj Romana u trikou Mis Univerzum uzbuđeno maše sa krunom na glavi, dok sevaju blicevi. A Miloje sa žuljevima na rukama i uvrnutim crevima, “prirodan, bez šminke”, sa osmoro dece i bolesnom ženom namešta za 800 dinara scenografiju. Posle će čekati da se slegnu utisci od novca koji su dobili.

Mrš bagro.

U Mitrovićevu kasu slili smo 6 miliona € i visimo na litici s empatijom ravnoj nuli

PARTNERI SAJTA


1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link