rodjendaonice-novi-sad
Novi Sad

Top 5 rođendaonica u Novom Sadu po izboru roditelja

Zdrava animacija i edukacija dece je od ključnog značaja za njihovo pravilno napredovanje i zdravo odrastanje. Igra je ono što decu uči raznim kvalitetnim sposobnostima od komunikacije i odnosa sa drugom decom, do razvoja mašte, intelekta i ličnih sposobnosti. Zato je organizovanje zanimljivog i interaktivnog rodjendana u Novom Sadu poseban zadatak za roditelje. Za vas izdvajamo 6 rođendaonica u Novom Sadu koje obavezno morate posetiti sa svojim detetom.

Rodjendaonica Cosmoplay Promenada Novi Sad

Otvorena kada i naš najveći  tržni centar, ova rođendaonica ima za nijansu više ponuda od ostalih. Hologate, laser tag i laser maze, trampoline, sony playstation, donut slide su samo neke od aktivnosti koje nudi ovo super zanimljivo mesto.

cosmoplay-rodjendaonica-ns

U Cosmoplay rođendaonici možete organizovati rođendan svog deteta. Ovo je mesto za je koncipirano za dečije rođendane od 8 do 14 godina. Rođendani su interaktivni i u takmičarskom duhu. Maksimalan broj dece je 35.

Cene su, od zavisnosti koju atrakciju zabavnog parka koristite, istaknute kao karte za ceo dan ili za nekoliko sati boravka.

Cosmoplay se nalazi u TC Promenada, Bulevar Oslobođenja 119.

  • Radno vreme: od 10-22h
  • Telefon: 060-0511-572

Rodjendani u Starliju

Starli rođendaonica ima koncept aktivnog i zdravog odrastanja deteta usmeren ka uzrastu od 0-10 godina. To je najveći i najsavremeniji objekat za igru koji se prostire na 2.500 m2, zatvorenog i otvorenog prostora.

Cilj zabavnog parka Starli jeste dečja samostalnost, razvijanje sposobnosti upoznavanja sa okolinom, balans u osećaju slobode i sigurnosti kao i razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti. Tu se organizuju i mnoge radionice, na kojima deca uče kroz igru.

starli-radionice

Za roditelje kojima je potrebna dodatna pomoć i podrška oko dece, organizovan je i program produženog boravka, gde deca mogu da urade domaći, zdravo se hrane, uči strani jezik ili se bave nekim sportskim aktivnostimo sve uz nadzor stručnog osoblja.

Za proslavu rođendana, obezbeđena je sva potrebna hrana i piće, kao i fotograf, ketering, pozivnice ili sportki tereni, sve po potrebi.

Starli se nalazi u Bul. vojvode Stepe 56, između Novog Naselja i Bistrice.

  • Radno vreme: od 14:00 – 21:30h; vikendom od 10:00 – 21:30h
  • Telefon: 021-6302-422

Lilihip Rođendaonica

U rođendaonici Lilihip možete da budete potpuno sigurni da će vam deca biti okružena pažnjom i kvalitetno ispunjenim vremenom. Za proslavu rođendana organizovani su animatori, kao i posluženje, DVD sa fotografijama i pozivnice za goste.

Rođendaonica u svojih 150m2 u jednom nivou prima oko 35 dece i do 40 odraslih.

Za sve vreme slavljenja rođendana deca mogu da koriste sve aktivnosti koje nudi igraonica Lilihip. Tu su igračke, xBox 360, Sony PS3, stoni fudbal, diskoteka, ringišpil, peščanik sa kvarcnim peskom, bazen sa lopticama, trambolina kao i mnoge druge stvari za razvijanje kreativnosti i mašte kod dece. Zbog toga je igraonica Lilihip na našoj listi 5 rođendaonica u Novom Sadu.

Lilihip-deciji-rodjendani

Cena igraonice se naplaćuje po satu ili za ceo dan dok roditelji sa troje dece plaćaju samo za dvoje. Bebe koje nisu prohodale ne plaćaju boravak u igraonici, dok je stalni nadzor roditelja beba neophodan.

Lilihip se nalazi u ulici Koste Racina 38

  • Radno vreme: od 12:00 – 21:00h; vikendom 14:00 – 21:00h
  • Telefon: 0665454447

Dečiji rođendani u Kuglani Žabac

Za sadržaj koji nude, morali biste obići najmanje 10 lokacija – ovde je sve na jednom mestu. Oni poštuju želje svakog deteta i trude se da mu udovolje, a uvek imaju spremne poklone za sve.

zabac-rodjendan

Jedino mesto u gradu gde možete da kuglate i isprobate još 15 različitih igara. Animator, pica, sokići, vaučeri, rodjendanske pozivnice, trofeji i slika slavljenika na velikim ekranima je ono što rođendan u kuglani Žabac čini posebnim doživljajem i za slavljenika i za njegove goste.

  • Adresa: Bowling & Caffe Žabac, Bulevar oslobođenja 27, Novi Sad
  • Kontakt: 062/800 9975

Sky Club Novi Sad

Sky Club je smešten na dve lokacije u Novom Sadu. Uprkos tome i dalje je velika gužva i potražnja za ovom rođendaonicom. Razlog tome je klimatizovan prostor sa video nadzorom i široka ponuda inovacija od kostimiranih animatora, preko lutkarskih prestava, pinjate, face paintinga i šiz friza.

Sky-Club-novi-sad

Kod njih možete iznajmiti kostim za maskenbal. U ponudi imaju preko 40 kostima Diznijevih junaka, dok animatori za rođendan mogu da se maskiraju u poznate likove po želji slavljenika: Hello Kitty, Zvončica, Moćni Rendžeri, Spajdermen i mnogi drugi.

Tu je i kutak za one najmanje, dok se rođendan može zakazati za uzrast dece od 0-14 godina.

Sky Club se nalazi na dve adrese: Ticanova 3 i Somborski Bulevar 121

  • Radno vreme: radni dan od 16:00 – 22:00h; vikendom od 10:00 – 22:00h
  • Telefon: 021-63-96-277 i 064-22-85-226

Za vaše dete birate najbolje, a odabir prave rođendaonice zavisi i od uzrasta deteta, njegovih želja i temperamenta. Ovo je 5 najboljih rođendaonica u Novom Sadu, po izboru roditelja. Svaka od njih nosi neku svoju karakteristiku, ali jedno je sigurno, svima je radost vaših mališana (ili onih malo starijih) na prvom mestu.

POVEZANO: TOP 5 zanimljivih aktivnosti za decu u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Irma Mićanović

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš