Novi Sad Top 10

Najbolje rođendaonice u Novom Sadu po izboru roditelja

rođendaonice novi sad

Zdrava animacija i edukacija dece je od ključnog značaja za njihovo pravilno napredovanje i zdravo odrastanje, a najbolje rođendaonice u Novom Sadu strogo se pridržavaju tih principa. Igra je ono što decu uči raznim kvalitetnim sposobnostima od komunikacije i odnosa sa drugom decom, do razvoja mašte, intelekta i ličnih sposobnosti.

Zato je organizovanje zanimljivog i interaktivnog rodjendana u Novom Sadu poseban zadatak za roditelje. Za vas izdvajamo 9 rođendaonica i igraonica u Novom Sadu koje obavezno morate posetiti sa svojim detetom.

Rođendaonica Blender

BLENDER je prvi centar porodične zabave u Novom Sadu i najsavremenija „gejming“ rođendaonica, idealna za rođendane i druge proslave starijih osnovaca, tinejdžera i svih koji se tako osećaju.

Vrhunska grafika i neverovatni specijalni efekti čine da animirano i virtualno postane realno. Za one željne brzine, tu su autentični Grand Prix motori, Nintendov mega hit Cruis’n Blast i najnoviji Sega kvadovi sa hidraulikom. Pred istraživačima je prilika da zavire u svet vanzemaljaca, dok one „borbenije“ čekaju bitke sa T-600 Terminatorima, brojne avanture sa Larom Kroft, kao i samostrel i misije spasavanja sveta od invazije zombija. Za ljubitelje sporta, tu su Pac-man basket, Batman VS Joker vazdušni hokej kao i Mario & Sonic na Olimpijskim igrama.

rođendaonica novi sad

Gostima je na raspolaganju i galerija za rođendan, na kojoj je smeštena PS Zona, sa PlayStation 4 Pro konzolama i mnoštvom najnovijih naslova.

Slavljenici i njihovi gosti na raspolaganju imaju neograničeno korišćenje igara u zakupljenom terminu. Piće i posluženje obezbeđuju roditelji, a o redu i uspešnom savladavanju igara brine osoblje zabavnog centra.

BLENDER je prvi porodični zabavni park u Novom Sadu, ali i prva rođendaonica koja daruje slavljenika i njegove goste. Posebnost ove rođendaonice, pored jedinstvenog iskustva i zabave, ogleda se i u tome što se roditelji mogu pridružiti igri sa decom, te rođendan pretvoriti u istinsku zabavu za celu porodicu.

Rodjendaonica Cosmoplay Promenada Novi Sad

Otvorena kada i naš najveći  tržni centar, ova rođendaonica ima za nijansu više ponuda od ostalih. Hologate, laser tag i laser maze, trampoline, sony playstation, donut slide su samo neke od aktivnosti koje nudi ovo super zanimljivo mesto.

U Cosmoplay rođendaonici možete organizovati rođendan svog deteta. Ovo je mesto za je koncipirano za dečije rođendane od 8 do 14 godina. Rođendani su interaktivni i u takmičarskom duhu. Maksimalan broj dece je 35.

Cene su, od zavisnosti koju atrakciju zabavnog parka koristite, istaknute kao karte za ceo dan ili za nekoliko sati boravka.

Cosmoplay se nalazi u TC Promenada, Bulevar Oslobođenja 119.

rođendaonice novi sad

Proslava rođendana u klubu Laser Tag

Klub Laser Tag iz Novog sada je jedinstveno mesto za proslavu rođendana starije dece. Proslave u Laser Tag rođendaonici se organizuje u sportsko-takmičarskom duhu.

Proslava rođendana traje 2 sata. Broj dece se uglavnom kreće do 30 igrača. Obično po osmoro igrača uzimajući opremu počinju igru u areni od oko 200 m2, a igra traje 15 minuta.

Zadnjih 20 minuta u rođendaonici deca se poslužuju tortom, suše kosu i zabavljaju se po želji nekim od ostalih sadržaja.

Ukoliko roditelji ne organizuju hranu, Laser Tag im može pomoći oko organizacije hrane, pića ili torte. Hrana stiže uvek sveža tokom rođendana.

Deca koja su prerasla klasične rođendaonice, a još uvek nisu zrela za večernje izlaske, spremna su za proslavu rođendana u rođendaonici Laser Tag – Novi Sad. Ovde će se osećati uzbuđenije nego ikada pre.

Dečija rodjendaonica Dum pa Dum

Ova igraonica kreirana je s’ ciljem da deci pruži kvalitetne trenutke igre i razonode. Sve to je tu u službi uživanja i rekreacije vaše dece, a ujedno i u službi roditeljskog predaha.

U igraonici je konstantno prisutno edukovano i ljubazno osoblje koje će se postarati da deca u svakom trenutku budu bezbedna, aktivna i zadovoljna.

Svim roditeljima dostupan je café u kojem mogu uživati, dok se deca zabavljaju u igraonici ili uživaju u proslavi rođendana.

Ukoliko želite da vaše dete provede vreme igrajući se u prijatnom prostoru, opremljenom modernim i kvalitetnim sadržajima, rođendaonicaDum pa Dum je prava igraonica za vas.

Dečiji rođendani u Kuglani Žabac

Za sadržaj koji nude, morali biste obići najmanje 10 lokacija – ovde je sve na jednom mestu. Oni poštuju želje svakog deteta i trude se da mu udovolje, a uvek imaju spremne poklone za sve.

rođendaonice u novom sadu

Jedino mesto u gradu gde možete da kuglate i isprobate još 15 različitih igara. Animator, pica, sokići, vaučeri, rodjendanske pozivnice, trofeji i slika slavljenika na velikim ekranima je ono što rođendan u kuglani Žabac čini posebnim doživljajem i za slavljenika i za njegove goste.

 • Adresa: Bowling & Caffe Žabac, Bulevar oslobođenja 27, Novi Sad
 • Kontakt: 062/800 9975

Ako se deca pitaju, onda je izbor  – Trambolina park Amplituda

Ako se vi i vaše dete ubrajate među one kojima je dosadila jednolična ponuda novosadskih rođendaonica, evo jednog pravog osveženja. Rođendan na trambolinama! Skakaće od sreće. Ali bukvalno!

proslava rođendana novi sad

Najmlađi Novosađani su pravi srećnici, jer se upravo u njihovom gradu nalazi najveći trambolina park u Vojvodini. Osim individualnih poseta, u trambolina parku Amplituda možete proslaviti i dečiji rođendan. Na najzabavniji način i na veliko zadovoljstvo svih – i slavljenika i gostiju, ali i njihovih roditelja. Svi učestvuju i ludo se zabavljaju.

Teško da bilo ko može ostati ravnodušan na trambolini. Zbog toga je, kako ističu u Amplitudi, ova vrsta zabave namenjena svima od 3 do 103 godine.

O bezbednosti se naročito vodi računa. Hala je opremljena najkvalitetnijim trambolinama, a zahvaljujući stručnim trenerima, koji prate aktivnosti svih gostiju, možete se opustiti i bezbrižno uživati u neobičnoj i nadasve zabavnoj aktivnosti.

U trambolina parku postoji i prostor za odmor i posluženje gostiju. Hranu i piće možete doneti, a ukoliko želite možete i to prepustiti domaćinima, koji imaju saradnju sa najboljim keterinzima i poslastičarnicama u gradu.

rođendaonica u novom sadu

Pitate se gde je animator? Tu je i on. Izbor je na deci – žele li neviđenu “žmurku” na trambolinama ili trenera koji će ih naučiti “kul” trikovima. Sjajno, zar ne? Trambolina park Amplituda nalazi se odmah pored “Najlon” pijace, u ulici Primorska br. 3.

 • Radno vreme je od 12:30 do 22h radnim danom, a vikendom i praznicima od 9:30 do 22h.
 • Kontakt telefon: 021/641-03-06
 • Više informacija: Sajt, Facebook, Instagram

Lilihip Rođendaonica

U rođendaonici Lilihip možete da budete potpuno sigurni da će vam deca biti okružena pažnjom i kvalitetno ispunjenim vremenom. Za proslavu rođendana organizovani su animatori, kao i posluženje, DVD sa fotografijama i pozivnice za goste.

Rođendaonica u svojih 150m2 u jednom nivou prima oko 35 dece i do 40 odraslih.

Za sve vreme slavljenja rođendana deca mogu da koriste sve aktivnosti koje nudi igraonica Lilihip. Tu su igračke, xBox 360, Sony PS3, stoni fudbal, diskoteka, ringišpil, peščanik sa kvarcnim peskom, bazen sa lopticama, trambolina kao i mnoge druge stvari za razvijanje kreativnosti i mašte kod dece. Zbog toga je igraonica Lilihip na našoj listi 5 rođendaonica u Novom Sadu.

A kada ste već ovde, pogledajte i najlepša dečije igrališta u Novom Sadu.

novi sad proslava rođendana

Cena igraonice se naplaćuje po satu ili za ceo dan dok roditelji sa troje dece plaćaju samo za dvoje. Bebe koje nisu prohodale ne plaćaju boravak u igraonici, dok je stalni nadzor roditelja beba neophodan.

Lilihip se nalazi u ulici Koste Racina 38

 • Radno vreme: od 12:00 – 21:00h; vikendom 14:00 – 21:00h
 • Telefon: 0665454447

Rodjendan u Zabavnom parku Starli

Starli rođendaonica ima koncept aktivnog i zdravog odrastanja deteta usmeren ka uzrastu od 0-10 godina. To je najveći i najsavremeniji objekat za igru koji se prostire na 2.500 m2, zatvorenog i otvorenog prostora.

Cilj zabavnog parka Starli jeste dečja samostalnost, razvijanje sposobnosti upoznavanja sa okolinom, balans u osećaju slobode i sigurnosti kao i razvoj fizičkih i motoričkih sposobnosti. Tu se organizuju i mnoge radionice, na kojima deca uče kroz igru.

rođendani novi sadZa roditelje kojima je potrebna dodatna pomoć i podrška oko dece, organizovan je i program produženog boravka, gde deca mogu da urade domaći, zdravo se hrane, uči strani jezik ili se bave nekim sportskim aktivnostimo sve uz nadzor stručnog osoblja.

Za proslavu rođendana, obezbeđena je sva potrebna hrana i piće, kao i fotograf, ketering, pozivnice ili sportki tereni, sve po potrebi.

Starli se nalazi u Bul. vojvode Stepe 56, između Novog Naselja i Bistrice.

 • Radno vreme: od 14:00 – 21:30h; vikendom od 10:00 – 21:30h
 • Telefon: 021-6302-422

Sky Club Novi Sad

Sky Club je smešten na dve lokacije u Novom Sadu. Uprkos tome i dalje je velika gužva i potražnja za ovom rođendaonicom. Razlog tome je klimatizovan prostor sa video nadzorom i široka ponuda inovacija od kostimiranih animatora, preko lutkarskih prestava, pinjate, face paintinga i šiz friza.

rođendanske igraonice novi sad

Kod njih možete iznajmiti kostim za maskenbal. U ponudi imaju preko 40 kostima Diznijevih junaka, dok animatori za rođendan mogu da se maskiraju u poznate likove po želji slavljenika: Hello Kitty, Zvončica, Moćni Rendžeri, Spajdermen i mnogi drugi.

Tu je i kutak za one najmanje, dok se rođendan može zakazati za uzrast dece od 0-14 godina.

Sky Club se nalazi na dve adrese: Ticanova 3 i Somborski Bulevar 121

 • Radno vreme: radni dan od 16:00 – 22:00h; vikendom od 10:00 – 22:00h
 • Telefon: 021-63-96-277 i 064-22-85-226

Za vaše dete birate najbolje, a odabir prave rođendaonice zavisi i od uzrasta deteta, njegovih želja i temperamenta. Ovo su najbolje rođendaonice i igraonice u Novom Sadu po izboru roditelja. Svaka od njih nosi neku svoju karakteristiku, ali jedno je sigurno, svima je radost vaših mališana (ili onih malo starijih) na prvom mestu.

POVEZANO: TOP 5 zanimljivih aktivnosti za decu u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Irma Mićanović

Večiti sanjar, veruje u dobro u ljudima, a svet posmatra kroz šarene naočare. Poklonite joj dobru knjigu i bićete na spisku njenih najboljih prijatelja, celi život. U sledećem životu želi da živi u svetu Terija Pračeta.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link