Novi Sad Uncategorized

Gde u Novom Sadu proslaviti dečiji rođendan?

Proslavama rođendana uvek posvećujemo posebnu pažnju i sa radošću ispunjavamo rođendanske želje naših mališana. Ponekad oganizovanje zabave predstavlja izazov roditeljima, jer su se interesovanja najmlađih veoma promenila od vremena kada je dovoljno bilo zaigrati lastiš i žmurke u dvorištu.

Zato svake godine roditelje muči ista dilema: kako da ove godine proslavimo dečiji rođendan u Novom Sadu i kako da proslava bude drugačija od prethodnih?

Kako izgleda proslava rođendana u Zabavnom parku „Starli“

Pred rođendan u Zabavnom parku „Starli“, slavljenik Nemanja srećno je podelio posebno dizajnirane pozivnice za svoj rođendan. Osoblje Zabavnog parka „Starli“ dočekalo ga je sa velikim kolicima, spremnim za poklone i najlepše želje dragih gostiju.

deciji-rodjendani-novi-sad-2

Društvo je pristizalo, a nezaboravan provod drugari su započeli u igranju na trospratnom lavirintu i igračkama na naduvanje koje oni popularno zovu Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo i to na 1000 m² zatvorenog prostora Zabavnog parka Starli Novi Sad. Mlađi gosti (do 2 godine) su se bezbedno provodili  u prostranom  parternom delu sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama.

deciji-rodjendani-novi-sad-3

Nakon posluženja slanog peciva i sokića u Rođendaonici (sali za proslave) slavljenik i njegovi drugari su se igrali i na kliznim ljuljaškama, u bazenu sa lopticama i na još mnogo atrakcija.

deciji-rodjendani-u-novom-sadu-4

Nakon pevanja i đuskanja sa društvom uz karaoke program i svetlosne efekte, usledila je glavna atrakcija – rođendanska torta uz vatromet i rođendanske pesme!

deciji-rodjendani-novi-sad-5

Pored dece, uživali su i starliji gosti – roditelji, prijatelji i rodbina u cafe-u „Starli“ koji poseduje kompletan asortiman bezalkoholnog i alkoholnog pića, kao i kafе.

 Zašto su rođendani u „Starliju“ posebni?

Zato što se pamte po iskrenim osmesima, zabavnim trenucima, ali i dobro organizovanim osobljem „Starlija“ koje je uvek tu da ispuni želje i iščekivanja dece i roditelja.

Sportski rođendani na sportskim terenima Zabavnog parka „Starli“ drugačiji su jer se tada najlepši dan u godini slavi na zdrav i kreativan način i uz aktivno druženje, igru i takmičenje. Ovaj način proslave pruža deci i umerenu fizičku aktivnost, jačanje sportskog i takmičarskog duha i usmeravaju na lepo i kvalitetno navijanje i savršen je  za prolećne i letnje rođendane.

Od nedavno, u ponudi proslava rođendana u „Starliju“ tu su i torte novosadske poslastičarnice „Vremeplov“ koje uvek ulepšaju celokupan doživljaj u Zabavnom parku „Starli“.

vremeplov-torta-decija

Drage slavljenike i čitaoce portala Luftika, Zabavni park „Starli“ obradovaće popustom na rođendanske proslave sa 20% popusta do 1. septembra u okviru akcijskog termina. Više o tome saznajte na ovom linku.

U galeriji fotografija pogledajte najbolje uhvaćene trenutke  sa proslave rođendana u Zabavnom parku „Starli“.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

26 Shares
Share via
Copy link