Novi Sad

BLENDER: Prvi centar porodične zabave u Novom Sadu i najnovija omiljena rođendaonica

BLENDER je za kratko vreme postao omiljena rođendaonica u Novom Sadu za starije osnovce, tinejdžere i sve one koji se tako osećaju. Igraonica je namenjena svim uzrastima i predstavlja spoj igraonice za decu i za generacije odraslih koji cene retro arkadne video igre i žele da se vrate u srećna vremena! Kvalitetnom i raznovrsnom ponudom, svrstala se među najbolje rodjendaonice u Novom Sadu.

Reč je o najsavremenijoj gejming rođendaonici na ovim prostorima, ali za razliku od uglavnom mračnih i zagušljivih gejming centara i fliperana na kakve smo navikli, BLENDER je svoj prostor uredio po meri porodice koja želi da se dobro zabavi: prozračno je, moderno, veselo i udobno.

blender-igraonica-novi-sad

Rođendaonica koja daruje slavljenika i igraonica u kojoj svi osvajaju vredne nagrade

Kada je u pitanju Novi Sad rodjendaonica BLENDER je prvi porodični zabavni park i izdvaja se kao jedina koja daruje slavljenika i njegove goste fantastičnim nagradama iz široke ponude proizvoda kvalitetnih robnih marki.

Zajedničkim snagama, igrajući različite igre, deca osvajaju tikete, koje potom menjaju za nagrade. Izbor nagrada je veliki: Pacman (privesci za ključeve, loptice za stres, plišane lutkice, satovi, itd.), DC Villains plišane lutkice, Mućke plišane lutkice, Tokio igrice na daljinsko upravljanje, IBOMB X Sport slusalice, Sonic slušalice, Nam – Gear prenosivi projektor, Tokio tablet sa ekranom od 8 inča, Tokio Phablet III Android smartfon, i mnoge druge!

nagrade-za-rodjendan

Rođendan u BLENDER igraonici podrazumeva neograničeno korišćenje svih arkadnih igara i video igara, uz nadzor i podršku osoblja zabavnog centra. Piće i posluženje obezbeđuju roditelji slavljenika. Roditelji se mogu pridružiti igri sa decom (što je i najčešći slučaj!), a mogu se družiti sa ostalim gostima na galeriji, odakle imaju pogled na klince i njihove aktivnosti.

Zašto je BLENDER rođendaonica za stariju decu?

Dok je pred roditeljima dece vrtićkog uzrasta izbor rođendaonica zaista veliki, roditelji osnovaca i tinejdžera muku muče sa organizacijom rođendana u Novom Sadu koji bi zadovoljio nešto zahtevnije kriterijume dece starije od 7 godina. Oni nisu više malci kojima su vrhunac zabave ziplajn i trambolina, a nisu ni dovoljno odrasli da bismo ih pustili da se sami snađu. Još uvek je, dakle, neophodno da ih okupimo oko zanimljivog sadržaja i u bezbednom okruženju.

Držati pažnju školarcima nije lako. Rođendan je nezamenljiva prilika u kojoj bi trebalo da učinimo da baš sve bude po njihovoj volji. BLENDER je mesto za to, jer u ponudi ima neke od najnovijih arkadnih igara, igara veština, i PlayStation 4 Pro konzola.

Ovakva vrsta zabave ima mnogo prednosti. Osim naleta velike euforije i zabave, deca kroz igranje vežbaju motoriku, uče se upornosti, testiraju svoje veštine, uče se timskom ali i takmičarskom duhu. Veliki broj ovih igara smešten je u različite dimenzije, vremena, što rezultira podsticanjem mašte, te radoznalog i istraživačkog duha kod deteta.

Vrste zabave – Koje nas sve igrice očekuju u Blenderu

Rođendaonica za starije osnovce, tinejdžere i sve koji se tako osećaju BLENDER, razvrstala je zabavu na dve grupe – Igre veština i Video igre.

Igre veština – cilj je postići što bolji rezultat i osvojiti što veći broj tiketa koji se prikupljaju, da bi se kasnije zamenili za fantastične nagrade. Fokus kod ovih igrica je na veštinama, odnosno motorici. Najslađa od svih ovih igara je svakako Candy Crush Saga, gde se povezuju tri ili više istih slatkiša, sa ciljem njihovog uništenja.

Tu je i Spinner Frenzy koji je potrebno zavrteti idealnom brzinom. Zatim Down The Clown – jedna od najpopularnijih igara ove vrste na svetu. Može da se igra samostalno i u paru. Cilj je isti – pogoditi što više klovnova i osvojiti što više tiketa.

Igrice koje zahtevaju preciznost i fizičku aktivnost su Pac-Man Basket (potrebno je ubaciti loptu u koš što više puta za određeno vreme, što i nije baš jednostavno ako uzmemo u obzir da se ovaj koš pomera!) kao i Blox Breaker (malim lopticama “razbiti” što više kutija prikazanih na ekranu).

igre-pucanja-rodjendan

Video Igre – namenjene su avanturistima. Za nezaboravne akcije zadužene su arkade Terminator Salvation, Aliens Armageddon, Halo: Fireteam Raven, Tomb Raider, The Walking Dead, Cruis’n Blast, MotoGP, Teenage Mutant Ninja Turtles i Injustice.

Vrhunska grafika i neverovatni specijalni efekti čine da animirano i virtualno postane realno. Za one željne brzine, tu su autentični Grand Prix motori, Nintendov mega hit Cruis’n Blast i najnoviji Sega kvadovi sa hidraulikom, uz koje je zabava na vrhuncu.

Pred istraživačima je prilika da zavire u svet vanzemaljaca, dok one „borbenije“ čekaju bitke sa T-600 Terminatorima, brojne avanture sa Larom Kroft, kao i samostrel i misije spasavanja sveta od invazije zombija. Za ljubitelje sporta, tu su Pac-man basket, Batman VS Joker vazdušni hokej kao i Mario & Sonic na Olimpijskim igrama.

Igraonica i za odrasle – probudite dete u sebi!

Nije tajna da BLENDER u velikoj meri posećuju i odrasli: naročito generacije koje pamte retro arkade, i žele da se vrate u ta srećna i bezbrižna vremena. Bez dece. Pa zašto da ne? Reč je o veoma naprednim i istinski zabavnim igrama, koje zadovoljavaju maštu i zahteve čak i najiskusnijih gejmera.

Iako je pravi izbor kao rođendaonica za starije osnovce i tinejdžere, BLENDER je i jednako fantastična lokacija za team building organizaciju, rođendane za odrasle, kao i za momačke večeri!

Pored organizovanih poseta, događaja i rođendana, BLENDER je otvoren i za individualne posete.

igre-rodjendani-blender

Napravite nezaboravan rođendan svom školarcu, opustite se i zabavite sa kolegama, porodicom ili društvom, ili prosto obojite dan smehom i provodom u centru porodične zabave BLENDER! Smeh, zadovoljstvo i zabava nalaze se na Limanu I, u ulici Veljka Petrovića 12.

  • Rođendaonica Blender
  • Adresa: Veljka Petrovića 12, 21102 Novi Sad
  • Web: www.blendit.fun i www.igraonicanovisad.rs
  • Telefon za rezervacije proslava i događaja: 063 866 1000
  • E-mail: info@blendit.fun
  • Instagram: www.instagram.com/blendit.fun

Pohvala devojčici koja je mojoj ćerki za rođendan donela deo svoje duše

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

271 Shares
271 Shares
Share via
Copy link