Magazin

Pevač benda The Cure ima poruku za kraljicu i nije ni malo lepa

Frontmen britanskog rok benda Cure, Robert Smit, dao je 2012. godine intervju za francuski portal Telerama, ali je on tek nedavno stigao do šire javnosti, nakon što ga je preneo čuveni muzički magazin NME.

Robert Smit je u pomenutom intervjuu iskazao veliku netrpeljivost prema britanskoj kraljevskoj porodici.

“Bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno je pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što je nekim ljudima kojima sam se godinama divio, bila ponuđena nagrada kraljevske porodice, i oni su je prihvatili i postali lord ili ser”, rekao je Smit.

Oktrio je i kako bi on postupio ako bi mu ikada kraljevska porodica ponudila titulu.

“Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu, oni su j***** idioti”, poručio je frontmen benda Cure.

NME podseća da su među retkim javnim ličnostima koje su odbile titule kraljevske porodice muzičari Džon Lenon i Dejvid Bouvi, pisac Roald Dal i slikar Lusijan Frojd.

Podsetimo, The Cure će ove godine po prvi put nastupiti u Srbiji – 4. jula na Exit festivalu u Novom Sadu.

Proročki intervju Džonija Štulića iz 1990: Sledećih 40 godina slušaćemo blejanje ovaca

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kad će Srbi biti ovoliko samosvesni i inteligentni… A ne da se vade večito na vlast, bombardovanje, rat, još ratova, krizu, špijune… Samosvesni su svesni. Srbi umesto zdrave samosvesni imaju glupu sujetu.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
47 Shares
Share via
Copy link