Magazin

Ona je najbogatija devojčica na svetu, “teška” je 5 milijardi $ i zovu je “ratnica”

princeza-sarlot-sa-bracom
Foto: Profimedia

Za sedmogodišnju ćerku princa i princeze od Vesla – koja je četvrta u redu za presto – kaže se da je ‘velika avanturistkinja’, kao i ‘majka’, pa da je od milošte zvou ‘princeza ratnica’.

Autorka Kejti Nikol rekla je da je nadimak Šarlot prvi put dobila dok je odlazila u vrtiću “Willcocks” i veruje da bi taj nadimak mogao da je prati kako bude odrastala.

Govoreći za “Entertainment Tonight”, Kejti je rekla:

– Navodno dobila je taj nadimak jer je očigledno princeza, ali je “pravi dečak”. Voli da se penje po drveću i veliki je avanturista, bila je prilično poznata po svojoj borbenoj ličnosti. Pitam da li će se taj nadimak zadržati.

A ‘princeza ratnica’ nije jedini nadimak koji je Šarlot dobila, s obzirom na to da joj roditelji, princ Vilijam i princeza Kejt, tepaju na različite načine, piše Blic Žena.

Ranije se pričalo da je princ Vilijam ćerku nazvao ‘Mignonette’, što je izraz koji na francuskom znači ‘malena i nežna’, dok ju je majka nazivala uobičajenom kratkom verzijom imena, ‘Lottie’.

princeza-sarlot
Foto: Profimedia

Tokom posete Severnoj Irskoj, Kejt je razgovarala s jednim od predstavnika iz vlasti koji joj je rekao koliko njihov sin ima godina, a ona je odgovorila:

– On je istih godina kao Loti (Lottie).

Kejt je jednom navodno rekla drugoj majci da ‘Šarlot jako brzo raste’ i da je ‘ona glavna’.

Podsetimo, na samom vrhu liste najbogatije dece nalazi se princeza Šarlot. Ona je trenutno četvrta u liniji za presto, a finansijski stručnjaci su procenili da je ‘teška’ pet milijardi dolara.

princeza-kejt
Foto:Profimedia

Ona trenutno nema svoj novac, ali najbogatijim detetom na svetu smatra se zbog svog statusa u britanskoj kraljevskoj porodici, inače jednoj od najbogatijih kraljevskih porodica na svetu.

Za priču je bitno i ono što su stručnjaci nazvali ‘Šarlot efektom’, fenomen koji pokazuje da se proizvode, odeća i modni dodci koje koristi princeza Šarlot uvek rasprodaju.

Ovo je slično ‘efektu Kejt Midlton’ s obzirom na to da brendovi koje princeza od Velsa nosi takođe imaju visoku potražnju među kupcima.

Dajana govorila da je ružna kao pas, bila je Čarlsova ljubavnica, sada će Kamila postati kraljica

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link