Poznati Vesti

Topalko zabranjen i u Topoli, a nakon depeše iz Beograda izbačen iz žirija na muzičkom takmičenju

topalko

Folk pevač Milan Topalović Topalko trebalo je da bude član žirija ovog meseca na muzičkom takmičenju u Topoli ali je, kako tvrdi, predsednik te opštine dobio depešu da Topalko u tom mestu ne sme da peva.

Pevač je ove tvrdnje objavio na svom Instagram storiju.

„Dvanaestog jula trebalo je da budem član žirija na danima Zorana Jovanovića u Topoli… i da u revijalnom delu otpevam par pesama… Danas me koleginica iz organizacije obavestila da je predsednik opštine Topola dobio depešu iz Beograda da Topalko ne sme da peva“, napisao je on.

Kako je dodao:

„Ovo nećete čuti nigde u medijima… Ovo nije ucena… Nije zloupotreba institucija… Ovo nije obračun vlasti sa svakim čovekom koji javno kaže da nije za njih, kako bi ga uništitli za primer drugoma. E pa ja vam kažem da neću stati dok vas ne počistim sa političke scene makar mi to bilo poslednje u životu“, nastavio je Milan Topalović.

topalko topola
Foto: Instagram/topalko.top

Podsetimo, ovaj narodni pevač postao je „državni neprijatelj“, kada je u martu trebalo da nastupi u emisiji Šarenica na RTS. Međutiim, program je prekinut zbog jedne od nebrojenih konferencija za medije predsednika Aleksandra Vučića.

Iznervirani Topalko počeo je da ostavlja stori za storijem.

„Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS da otpevam par svojih pesama“, objavio je pevač.

Tu se nije zaustavio, a iz storija u stori njegova frustracija je rasla.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama… i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… nije moglo da se sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa…“, nastavio je Topalko.

Govoreći na sastanku beogradskog odbora Srpske napredne stranke, Vučić je Topalka predložio za novog predstavnika opozicije.

Koju je Topalko, skrajnut, na kraju i podržao.

Ja ću biti srećan ako budete slavili u Novom Sadu – izjavio je pevač Milan Topalović-Topalko, obraćajući se opozciji.

Kada se to nije desilo, posle izbora na kojima su primećene brojne neregularnosti, pevač je gorkim glasom predsedniku Srbije čestitao pobedu na lokalnim izborima.

– Čestitam predsedniku Republike na pobedi, iako smatram da je ta pobeda jako jadna. Jer kada saberem sve medije koji su radili isključivo za njegovu stranku, kada saberem sve ljude iz javnih preduzeća koji su morali da sednu u autobuse da idu na mitinge, onda su morali da izađu na glasanje da ne bi dobili otkaze, privatne firme koje su morale da obezbede sigurne glasove kako im inspekcija ne bi došla na vrata, kada čujem rečenicu bilo kog čoveka iz te stranke „narod je prepoznao naše rezultate“ a i sami znaju kako su sa njima manipulisali, mogu da kažem svoje mišljenje, a vreme će pokazati jesam li ja bio u pravu ili nisam, a to je da je Aleksandar Vučić najveći manipulator svih vremena koji je postojao ikada igde na svetu – rekao je Topalko na početku videa.

Zatim je pevač ustao prekrstio se i poslao poruku građanima Srbije.

– Sad moram da ustanem i da se prekrstim. Neka nam je Bog u pomoći braćo i sestre – završio je Topalko svoje obraćanje.

Pevač Milan Topalović Topalko je pred izbore javno podržao opoziciju na ovim izborima i preko društvenih mreža je pozivao građane da na lokalnim izborima glasaju za opoziciju.

Izvor: N1

Poznati pevač o karijeri na estradi: „Najkretenskiji i najšugaviji posao na svetu“

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link