Magazin Poznati

„Cobi (Barbi) kao Brena i Kanje Vest“: Reper prodaje lutku sa svojim likom (FOTO)

cobi
Foto:Nemanja Jovanović

Popularni reper Slobodan Veljković Cobi iznenadio je svoje fanove na društvenoj mreži Instagram objavivši da je u prodaji lutka sa njegovim likom.

Naime, u posebnim prodavnicama na rafovima se sada može naći i mala Cobi lutka, baš kao što je nekada postojala i Barbika sa likom jedne od najvećih muzičkih zvezde Lepe Brene.

Lutka sa likom repera Cobija košta 8.000 dinara, ima sunčane naočare, duboke čizme i teksas jaknu kao i farmerke.

Svojevremeno, po njegovom liku su pravljeni i magneti z frižider, a u jednoj od Instagram objava, Cobi je podelio fotografiju uličnog štanda na kojem se prodaje upravo jedan takav magnetić.

Fotografija koja je isprintana na magnetiću koji se u Srbiji pretežno lepi po frižiderima, pripada njegovom spotu „Biseri iz blata“ – velikom hitu koji je objavio u decembru 2018. godine, a koji za samo jedan dan na Jutjubu ima više od četrdeset pet miliona pregleda.

cobi
PrtSc

Fanovi su bili iznenađeni, a neki su za lutku pomislili da je urađena po liku svetski poznatog repera Kanjea Vesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Veljkovic (@cobi.v)

„Jel ovo Kanje“, „Napravi Cobi kasicu, kapiram da bi baš dosta love stalo unutra“, „Je li zna da kaže slovo „R“, „Bože sačuvaj, misli da je Lepa Brena“, „K’o smrznuti terminator“, nizali su se raznoliki komentari Instagram korisnika, dok su pojedini bili začuđeni i visokom cenom lutke.

Izvor: Nova

Barbika transvestit puštena u prodaju, košta 40 dolara i pomera granice (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link