Magazin Svet

Živi Ken toliko preterao s operacijama da postaje Barbika koju izjeda gangrena (VIDEO)

ken i barbi

Džesika Alves, nekada „živi Ken“, a sada, kako sama tvrdi, „Barbi u nastajanju“, ponovo je uspela da šokira ljude svojim izdanjem.

Naime, nju su paparaci uslikali na aerodromu u veoma izazovnom izdanju, međutim, sve pada u vodu kada pogled padne na njeno deformisano lice.

Živi Ken
Foto: Profimedia

Alvesova je u prošlosti bila poznata po mnogobrojnim operacijama, sa kojima nije prestala ni kada je zbog istih mogla da izgubi život, a pre nekoliko meseci ponovo je zatezala lice kako bi izgledala mlađe.

Sada se konačno vide rezultati zahvata koji nisu nimalo prijatni, ali se čini da je Džesika više nego zadovoljna. Nažalost, ona odavno ne diše na nos, niti može da zatvori oči do kraja, a često je i prate  komentari da čak i „voštane lutke izgledaju prirodnije od nje“.

Takođe, ona je ostala sa samo 20 odsto želuca nakon operacije u Turskoj, ali i pored toga nje dobila rezultate koje želi, te njeno telo izgleda više nego neproprocionalno, što se videlo u više navrata, pogotovo kada se, kao sada, uvuče u uske komade.

Džesika se vraćala sa odmora u rodnom Brazilu u pripijenom, raskopčanom kombinezonu, naravno full našminkana, a njena pojava privlačila je pažnju na svakom koraku. U jednom trenutku ona se oduševljeno grlila sa pojedincima koji su je prepoznali, a potom ponosno pravila selfije naočigled svih.

Inače, šuška se da je Alvesova išla u Brazil i kako bi se dodatno raspitala za transplataciju materice, što je pominjala i sama pre nekoliko meseci, kako bi postala prva trans žena kojoj je ovaj zahvat uspešno odrađen.

Njena porodica žestoko se protivi tome, i pokušava da je „dozove pameti“, međutim, Džesika ne odustaje iako je nedavno imala problem sa gangrenom na određenim delovima tela nakon intervencija.

– Koža joj buđa na par mesta nakon operacije – rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu gde je radila još jedno zatezanje lica i liposukciju.

Izvor: zena.blic.rs

Svetski poznati frajeri nisu imuni na botoks, jedan postao „zavisnik“ od estetskih operacija (FOTO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link