Magazin

Prva snajka Slobe Miloševića i danas živi u Požarevcu, sređena i silikonski prerađena (FOTO)

913463_a06-dragana-udovicic_ff
Foto: Dragana Udovičić

Milica Milošević, snaja nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, bila je mlada i lepa kada je upoznala Slobinog sina Marka. Za vreme devedesetih godina u zemlji je vladalo opšte rasulo, siromaštvo je uništavalo društvo u celini, ali Milica se tih godina seća kao najlepšeg životnog perioda.

U vremenima kada je narod jedva preživljavao, ona je među prvima u državi ugradila silikone u grudi.

Supruga Marka Miloševića nije žalila novac kako bi se sredila od glave do pete. Napumpala je usne do maksimuma, sredila nos, ali i jagodice, piše Espreso.

273027_fgzghiuh_ff
Printscreen

Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je pored naroda koji je preživljavao dan za danom.

„To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi“, izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića koga je redovno posećivala u Hagu.

913459_a03-dragana-udovicic_ff
Foto: Dragana Udovičić

„Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka… Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu“.

913473_a11-dragana-udovicic_ff
Foto: Dragana Udovičić

Milica je, iako nije više deo porodice, i dalje dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu, retko se pojavljuje u javnosti, dok je Marko odavno u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

Mira Marković sahranjena pored Slobe u dvorištu porodične kuće

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link