Magazin

Gde je i šta radi Marko Milošević? Slobin sin živi u elitnom delu Moskve i u vezi je sa bogatom Ruskinjom

marko-milosevic

O Marku Miloševiću, sinu bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića malo se zna otkako je sa majkom Mirjanom napustio Srbiju i preselio se u Rusiju.

Godinama unazad, o njemu je dolazila tek pokoja oprečna informacija, a sada je ruski portal „Sagovornik“ (sobesednik.ru) otkrio detalje kako Miloševićev sin zaista živi u Rusiji, čime se bavi, pa čak i kakav mu je emotivni život.

“Sagovornik” je pronašao brojeve telefona sina bivšeg jugoslovenskog predsednika, ali on, nije želeo da razgovara sa njima.

Ipak, kako kažu novinari ovog ruskog portala, uspeli su da saznaju nešto o njegovom životu u Moskvi.

Naime, kako ovaj portal tvrdi, Marko Milošević je državljanin Ruske Federacije barem od 2014. godine, kada mu je izdat važeći ruski pasoš.

I dalje je ostao veran svojoj velikoj ljubavi – automobilima i motorima.

Kako tvrde sin bivšeg predsednika Jugoslavije poseduje dva motora – “harley-davidson” i “hondu CBR600F”. Marko takođe ima i dva automobila u svojoj garaži: “audi A4” i “mitsubishi lancer”.

Prema njihovim saznanjima, sin Slobodana Miloševića je prvo živeo je u blizini stanice metroa “Prospekt Mira”.

Stan je u to vreme pripadao Irini Baglaj, ćerki bivšeg predsednika ruskog Ustavnog suda Marata Baglaja.

Ona takođe poseduje nekretnine u jednom elitnom vikend naselju, gde je Marko sada prijavljen.

Miloševićevu vezu sa Irinom potvrđuju i podaci o parkingu u prestonici: mobilnim telefonom platio je parking za “audi Q5” (krosover) koji je u vlasništvu Irine Baglaj.

Irina Baglaj, prema dostupnim informacijama poseduje i 25 jutara zemlje na Rubljovki – u turističkom naselju Iljinskoje.

Pored navedenog, ima i stan od 92 kavdrata u kući u Ulici Dolgarukovskaja u Moskvi. Jedno vreme Marko Milošević je bio suvlasnik Polar doo.

On je od 2015. do kraja 2019. godine imao 50 odsto udela u ovoj kompaniji. Ova kompanija je trgovac sokovima, mineralnom vodom i drugim pićima. Godišnji promet je relativno mali – 16 miliona rubalja (oko 135.000 evra).

Miloševićev poslovni partner je Igor Tarasenko, koji preko svoje druge firme zarađuje na javnim nabavkama.

Njegova firma “Trade Motors doo” pruža usluge održavanja vozila preduzećima u gradskom okrugu Odintsovo. Prihod ovog posla je već solidniji – više od pola milijarde rubalja godišnje (više od četiri miliona evra).

Ruski portal je, kako navode, pronašao i vezu između Miloševića i rođaka bivšeg generala ruskog MUP-a.

Baza podataka saobraćajne policije sadrži podatke o još jednoj adresi sina bivšeg jugoslovenskog predsednika – u kući u Rjabinovoj ulici u prestoničkom selu Maruškino.

Prema izvodu iz Jedinstvenog državnog registra pravnih lica, kuća je već 15 godina u vlasništvu Andreja Aleksandroviča Pikulika.

On je naime sin zamenika šefa kabineta Računske komore Ruske Federacije, general-majora unutrašnje službe Aleksandra Pikulika, koji je poginuo u nesreći.

Slobodan Milošević imao aferu sa poznatom glumicom, Mira nije imala pojma za tajni susret u Smederevu

Izvor: Blic

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link