Srbija Vesti

Brat i sestra prodali kuću koju su donirali za lečenje devojčice Anike

Miloš Mijailović (32) i njegova sestra Biljana Dragićević (23) prodali su kuću u centru Rudnika Spasoju Cvijetinoviću iz BiH, koji živi i radi u Minesoti u SAD, kako bi pomogli u prikupljanju novca za lečenje dvogodišnje Anike Manić.

Kako prenosi gminfo.rs, početna cena za kuću od oko 90 kvadrata, koja se nalazi neposredno pored glavnog puta na Rudniku, sagradjena krajem šezdestih godina i nasleđena od njihovog pokojnog dede Miodraga, bila je 4.000 evra.

Posle sedam dana licitiranja, kuća je prodata za 8.000 dolara, javlja N1.

“Licitacija je završena u 20 sati, a najveća ponuđena suma je 8.000 dolara od gospodina Spasoja Cvijetinovića iz Amerike. Novac je sinoć u 20.30 uplaćen na račun male Anike, što se može i proveriti na sajtu”, izjavio je Mijailović.

On je, inače, pre par dana za Anikin život oglasio na prodaju svoj bajkerski prsluk.

“Do sada, što se tiče prsluka, nisam dobijao novčane ponude, ali sam dobio bezbroj poziva. Na svom facebook profilu sam napisao ukoliko neko želi da ostavi komentar da to budu skrinšotovane fotografije poslate poruke 858 na 3030”, kazao je Miloš za gminfo.rs.

On je dodao da je sinoć ponovo prsluk stavio na licitaciju sa početnom cenom od 3.000 evra i moći će da se licitira sve do isteka roka prikupljanja novca za malu Aniku.

Anika Manić iz Gornjeg Milanovca boluje od spinalne muskulatorne atrofije i njeno stanje se pogoršava sve više kako vreme odmiče. Disanje i gutanje su sve slabiji, a u životu je održavaju aparati.

Anikina porodica mesecima apeluje na građane Srbije da se uključe u prikupljanje novca potrebnog za njeno lečenje.

Običan narod se bori za “našu decu”, a ti, nulo, samo za svoju!

76 Shares
Share via
Copy link