Srbija Vesti

Užičanin Nebojša Božić izgubio bitku sa opakom bolešću

nebojša božić 1
Foto: Printscreen

Mladić iz Užica, Nebojša Božić, čija je sudbina sredinom januara potresla Srbiju, izgubio je bitku sa opakom bolešću.

Taj Užičanin je od 2020. godine već imao dve operacije, ali značajnijih rezultata nije bilo. Zbog toga, bilo je potrebno da ide u Grčku na operaciju gama nožem, koji ciljano gađa delove tumora.

Nažalost, stigla je vest da je on preminuo, o čemu je javnost obavestio administrator portala Oglasna tabla Užice na svom Instagram nalogu, prenosi Telegraf.rs.

„Tužna, pretužna vest“

„Našem mladom sugrađaninu Nebojši Božiću posle velike borbe sa bolešću, prestalo je da kuca hrabro i plemenito srce. Užičani su pokazali još jednom humanost oko skupljanja pomoći za lečenje, ali Neba nije izdržao. Večna ti slava, neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće“, pisalo je u objavi.

Podsetimo, Nebojša je bio policijski službenik, zaposlen u PU za Grad Beograd u interventnoj jedinici 92. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Kriminalističko policijsku Akademiju u Zemunu. Bio je jedan veseo, pametan i pošten mladić, za kog kolege imaju samo reči hvale.

Nebojša je vodio svoju životnu bitku od 2020. godine, od kada je bio na bolovanju. Dijagnostikovan mu je karcinom debelog creva nakon čega je dva puta operisan. Bolest se proširila i metastazirala na jetri.

Izvor: Telegraf.rs

Preminuo Mirko posle 6 godina provedenih u komi: Bolan status devojke s kojom je bio na kobnom skijanju

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link