Novi Sad

Policija i vatrogasci ušli u dom porodice Ninić, počelo prinudno iseljenje (VIDEO)

Policija, vatrogasci i bravar danas su nenajavljeno obili stan porodice Ninić u Tanurdžićevoj palati u Modene 1 i započeli prinudno iseljenje ove novosadske porodice, saznaje 021.

Prethodno se Slobodanka Ninić zatvorila u sobu i pretila da će se zapaliti benzinom. Ona je u jednom trenutku izašla na prozor i pretila da će skočiti, ali se vratila u stan.

Podsetimo, jutros oko 9 sati prvo je bravar razbio dva stakla na ulaznim vratima u stan, a za njim su ušli policajci, vatrogasci i lekari, dok se žena zaključala u jednu prostoriju, gde je sa sobom navodno ponela kantu benzina i upaljač.

Pre toga su vatrogasci sa ulice razvukli šmrk do drugog sprata, na kojem se nalazi stan porodice Ninić. Vatrogasci su poprskali stan šmrkom, jer se u stanu osetio smrad benzina.

Sedmi pokusaj iseljenja porodice Ninić! Policija pokušava da razvali vrata!

Gepostet von Združena akcija Krov nad glavom Novi Sad am Montag, 9. September 2019

Podsetimo, prilikom poslednjeg, petog pokušaja prinudnog iseljenja Slobodanka Ninić polila je benzinom stan u centru Novog Sada i pretila da će ga zapaliti.

Porodica Ninić je kredit kod Erste banke uzela 2007. godine. U toku otplate, imali su problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima.

Porodica Ninić banci je vratila oko 80.000 i dužna je još toliko. Zbog bolesti supruge kasnili su sa otplatom dve rate kredita, nakon čega je njihov dom stavljen na prodaju. Stan je prodat na licitaciji u januaru za 84.500 evra. Smatrajući da je u postupku prodaje stana bilo nezakonitosti, podneli su krivičnu prijavu i tužbu za utvrđivanje ništavosti ugovora.

Princip javnih izvršitelja u Srbiji: Otimanje od sirotinje i punjenje džepova bogatima

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link